Guacemole
Aantal personen: 6 » Keuken: Mediterraan » Geplaatst door: Anje van Zandhuijsen » Type: Meer van het type: Salades
BereidingwijzeDe avocado's schillen en ontpitten, het vruchtvlees door een zeef wrijven. Citroensap, azijn, tabasco, worcesterhiresaus, peper en knoflookpoeder erdoor roeren. Knoflook uitpersen en erdoor roeren. Tomaten en ui fijnsnipperen, door een zeef wrijven en door het avocadomengsel roeren. Direct luchtdicht afdekken, zodat het niet kan verkleuren.
- 100 Gr Tomaat
- 10 Tl Citroensap
- 5 Tl Saus (worcestershire-)
- 3 Druppels Tabasco
- 2 El Wittewijn Azijn
- 2 Stuks Avocado's
- 1 Teentje Knoflook
- Halve Ui
- Halve Tl Knoflookpoeder
- Peper