Hapje Met Oosterse Wortelsalade
Aantal personen: 20 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze20 stuks - Maak de wortel schoon en raps deze met een grove rasp. Maak het bosuitje schoon en snijd deze in flinterdunne ringetjes. Knip de helft van de koriander fijn boven een kommetje of kopje. Roer de citroensap en de roerbakolie tot een dressing. Schep de wortel, de bosui en de fijngeknipte koriander erdoor en laat ca. ½ uur staan. Hak de cashewnoten in grove stukjes. Schep de cashewnoten door de salade en schep de salade in de cups. Garneer met een blaadje koriander en zet de cups op een schaal.
- 150 Gram Winterwortel
- 1 Bosuitje
- Half Zakje Verse Koriander
- 1 Eetlepel Citroensap
- 2 Eetlepels Roerbakolie
- 25 Gram Lichtgezouten Cashewnoten
- 20 Saladecups