Kip Met Cola
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeLaat de cola, de suiker en de bruine fond inkoken tot de helft en voeg een scheutje limoensap, peper en zout toe. Bak de 4 kipfilets tot ze gaar zijn. Maak de puree: kook de aardappelen tot ze gaar zijn en giet af. Voeg de melk, olijfolie en Solo toe en pureer de aardappelen. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Leg op elk bord een kipfilet in plakjes, overgiet dit met colasaus en schik de puree met behulp van twee eetlepels in drie schuitjes' op het bord (zie foto).
- 4 Kipfilets
- 3 Dl Melk
- Nootmuskaat
- 50 Gr Solo
- Zout En Peper
- 1 Kg Aardappelen (bloemig)
- 2 El Bertolli Extra Vergine Olijfolie
- 2 Blikjes Cola Light
- 2 El Fijne Suiker
- 1.5 Dl Bruine Fond
- Scheutje Limoensap