Kleine Tiramisu Marmercakejes
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Michiel Oosterveen » Type: Meer van het type: Gebak
BereidingwijzeHaal de bakplaat uit de oven. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6). Plaats de vormpjes op de bakplaat en verdeel het cakedeeg over de vormpjes. Laat 10 minuten rusten en laat vervolgens 20 minuten bakken in de oven. Laat de cakejes 10 minuten rusten alvorens ze uit de vormpjes te halen en laat ze vervolgens verder afkoelen op een rooster. Meng onder tussen de mascarpone, het koffi e-extract en de suiker. Snijd de cakejes horizontaal in 2, besprenkel ze met Amaretto en smeer er rijkelijk de koffiebereiding op. Leg de hoedjes erop en serveer koud.
- 1 Marmercake Met Chocola
- 250 Gram Marscepone
- 60 Gr Rietsuiker
- 1 Soeplepel Koffie/extract
- Amaretto