Miniappeltaartje Met Pecannootjes

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Gebak

Miniappeltaartje Met Pecannootjes Bereidingwijze

1.Verwarm de oven voor op 200 °C. 2.Schil de appels snijdt in kleine blokjes. Ris de tijmblaadjes van detakjes. 3.Schep in een kom de appel, tijm, pecannoten, rozijnen en stroop door elkaar. 4.Hal;veer de deegplakjes. Bekleed elke holte in de muffinvorm met half plakje bladerdeeg. Schep het appelmengsel erin. 5.Bak de taartjes in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar. 6.Laat de taartjes ca. 5 min. in de vorm afkoelen. 7.Serveer lauwwarm of koud serveren. Lekker met vanilleroom.

Boodschappenlijstje
  • 2 Stevige Appels , Bijvoorbeeld, Elstar Of Jonagold
  • 6 Plakken Bladerdeeg , Ontdooid, Uit De Diepvries
  • 8 El Stroop
  • 3 Takjes Verse Tijm
  • 100 Gr Blanke Rozijnen
  • 80 Gr Grofgehakte Pecannoten
Probeer ook eens...