Nieuwe Aardappelen In Romige Bieslookdressing
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBorstel de nieuwe aardappelen. Kook ze in water en een koffielepel zeezout zo'n 10 tot 15 minuten. Meng ondertussen de mayonaise en de solo delifine in een kom en snipper er de bieslook bij. Giet de aardappelen af. Leg ze terug in de pot en voeg de solo vloeibaar , citroenschilletjes en een beetje zeezout toe en enkele draaien van de pepermolen. Meng goed zodat ze aan alle kanten met het mengsel bedekt zijn. Voeg dan de Solo delifine bereiding toe en serveer warm of op kamertemperatuur. Lekker met zalm of kip
- Zeezout En Zwarte Peper
- 1 El Solo Vloeibaar
- 2 El Solo Delifine
- 2 El Mayonaise
- 500 Gr Nieuwe Aardappelen
- 1 Koffielepel Fijngesneden Citroenschil
- 1 Bundeltje Bieslook