Pappa Al Pomodoro

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Salades

Pappa Al Pomodoro Bereidingwijze

Pel en snipper de knoflook. Snijd het brood in blokjes. Verhit de olijfolie in een hoge pan en fruit de knoflook ca. 2 minuten. Voeg de tomaten en basilicum toe. Laat ca. 20 minuten zachtjes koken. Voeg de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Voeg de broodblokjes toe en laat de soep nog ca. 30 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pappa al pomodoro heet of lauwwarm. Besprenkel vlak voor serveren met olijfolie.

Boodschappenlijstje
  • 4 Knoflookteentjes
  • 250 Gr (boeren)brood
  • 10 El Bertolli Olijfolie Extra Vergine
  • 600 Gr Verse Rijpe Tomaten Of Tomatenblokjes (blik)
  • 10 Basilicumblaadjes
  • 1 L Groentebouillon
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...