Portugese Vissoep

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Anna schalkx » Type: Meer van het type: Anders

Portugese Vissoep Bereidingwijze

Doe de boter met de ui in een soeppan op zacht vuur en roer zodra de boter os gesmolten de drie eetlepels bloem en de tomatenpuree erdoor. giet onder voortdurend roeren langzaam de port erdoor tot je een glad papje krijgt. giet nu nog steeds roerend de bouillon erbij zet het vuur iets hoger en voeg de takjes kruiden en knoflook toe en laat de soep ongeveer 10minuten doorkoken snijd de vis in stukken en doe alle vis in de soep en laat deze nog 5 minuten doorkoken

Boodschappenlijstje
  • 150 Gram Kabeljauwfilet
  • 150 Gram Victoriabaarsfilet
  • 8 Stuks Grote Gepelde Garnalen
  • 4 Stuks Pijlstaartinktvisjes In Ringen
  • 1 Stuks Ui
  • 2 Tenen Knoflook Geplet
  • 30 Gram Boter
  • 70 Gram Tomatenpuree
  • 50 Cl Ruby Port
  • 4 Eetlepels Bloem
  • 1 Liter Visbouillon
  • 2 Takjes Verse Tijm
  • 1 Takje Verse Rozemijn
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...