Slavinken Met Ratatouille

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Slavinken Met Ratatouille Bereidingwijze

Bereidingstijd: 30 minuten 1.Was de groenten. Snijd de courgette en de aubergine in blokjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. 2.Dep de slavinken vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verwarm op hoog vuur 7 eetlepels vloeibare boter in een diepe braadpan en wacht tot de boter bruin kleurt. Bak nu de slavinken in 3 minuten rondom lichtbruin. Neem het vlees even uit de pan. 3.Schep de gesneden groenten in de pan, bestrooi ze met een halve theelepel zout en een halve theelepel peper en roerbak ze 2 minuten. Voeg een kopje heet water toe en breng dit aan de kook. 4.Zet het vuur dan lager, leg de slavinken terug in de pan en smoor het vlees met de ratatouille in een afgesloten pan in een kwartier verder gaar.

Boodschappenlijstje
  • Vloeibare Boter
  • Ui
  • Zout En Versgemalen Peper
  • 2 Tomaten
  • Rode Paprika
  • Courgette
  • Aubergine
  • 4 Slavinken
Probeer ook eens...