Psarósoupa (vissoep)

Aantal personen: 2 » Keuken: Grieks » Geplaatst door: Marit Jelsma » Type: Meer van het type: Anders

Psarósoupa (vissoep) Bereidingwijze

Maak de vis goed schoon en was ze en snij ze in dikke plakken. Doe het water in een pan en breng het aan de kook. Voeg de groenten toe behalve de aardappelen en de olijfolie voor extra smaak voeg eventueel zout en peper toe. Laat het geheel ongeveer 45 minuten koken. Voeg nu de de stukken vis en de aardappelen toe en laat de soep 15 minuten op laag vuur sudderen.

Boodschappenlijstje
  • 1500 Gram Vis
  • 8 Koppen Water
  • 2 Stuks Grote Uien
  • 2 Stuks Gesneden Wortels
  • 2 Stuks Gehakte Selderij Stengels
  • Gehakte Peterselie
  • Zout En Peper
  • 1/2 Kop Olijfolie
  • 4 Stuks Gesneden Aardappelen
Probeer ook eens...