Rode Chili Pasta

Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Rode Chili Pasta Bereidingwijze

Voor ongeveer 80 gram chili pasta = 4 opgehoopte eetlepels zoal op de foto 1. Laat de droge pepers een half uur weken in heet water. Ontdoe ze dan van de zaden en laat uitlekken. 2. Halveer de verse pepers in de lengte, en verwijder de zaden. 3. Doe de geweekte droge pepers, verse pepers en zout in een elektrische keukenrobot-mixer en mix (voeg eventueel wat water bij als het geheel niet door elkaar wil mixen) 4. Doe wat je niet direct nodig hebt in een luchtdichte container in de ijskast of verdeel in porties van 1 afgestreken eetlepel en vries in. Je kan ze ook invriezen in een ijsblokjesbakje, elk blokje is ongeveer 1/2 afgestreken eetlepel.

Boodschappenlijstje
  • 20 Gram Gedroogde Rode Pepers
  • 4 Verse Rode Chillies (de Lange Pepers, 15 Tot 20 Cm, Niet De Pikante Kleine Chilies)
  • Snuifje Zout
Probeer ook eens...