Rode Curry Met Zalm
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas » Geplaatst door: Jeroen Hoenderkamp » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeNeem een ruime pan en bak de currypasta lichtbruin Voeg de kokosmelk toe, en wacht tot de kokosmelk kookt en wat indikt Voeg wat water toe voeg het gesneden citroenblad toe en maak de saus op smaak met suiker en vissaus Proef het geheel en maak het eventueel verder op smaak (pittig of juist mild) Voeg de zalmmoten toe (en eventueel de garnalen) en laat het op een laag vuur garen Als de vis gaar is het geheel opdienen en serveren met een goede pandangrijstsoort
- 4 Stukken Zalmfiter
- 2 Koppen Kokosmelk
- 1 El Rode Curry Pasta
- 5 Citroenbladeren
- 2 El Olie
- Suiker
- 2 1/2 El Vissaus
- Enkele Garnalen