Stoofkarbonaden In 'Maredsous'

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Stoofkarbonaden In 'Maredsous'   Bereidingwijze

Bak de stoofkarbonaden mooi aan in boter, kruid met wat zout en strooi er de paprika over, meng goed onder elkaar. Strooi er de ui en knoflook over en voeg ook het laurierblad en de peperkorrels toe. Giet tenslotte het bier over het vlees, meng nog even goed onder elkaar. Draai het vuur laag en laat zo héél zachtjes gaar sudderen. Verdeel de stoofkarbonaden over 4 diepe borden en strooi er wat verse peterselie over.

Boodschappenlijstje
  • 800 Gr Rundstoofvlees
  • 2 Grote Uien, In Ringen
  • 2 Teentjes Knoflook, In Kleine Stukjes
  • 1 El Paprikapoeder
  • Laurierblaadje
  • Flesje Maredsous Bruin 33 Cl
  • Handvol Verse Gesnipperde Peterselie
  • Enkele Zwarte Peperkorrels En Wat Zout
Probeer ook eens...