THAI FINGERFOOD
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Henkjan te Groot Hulsens » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze* Pureer in de keukenrobot 1 stengel citroengras (reeds in kleine stukjes gesneden), rood pepertje, knoflookteentjes, beetje gehakt en sojasaus tot een gladde massa en laat even rusten in de koelkast zodat de smaken zich goed kunnen vermengen. * Bak het seitangehakt rul op een hoog vuur in olijfolie en meng het met de pasta. * Hak de noten grof. * Laat de rijstvellen één voor één weken in heet water. * Voor loempia’s neem je het hele vel, voor kleine dim-sums snijd je het vel in 4 stukken * Neem een klein beetje gehakt, strooi er wat gehakte pinda’s over (of meng deze al tevoren onder het gehakt samen met een lepeltje Happy Perilla) , leg er 2 à 3 blaadjes koriander op en vouw het pakketje toe.
- 1 Stengel Citroengras
- 1 Rood Chilipepertje
- 3 Knoflookteentjes
- 1 Pakje Seitangehakt 200 G
- Tamari Sojasaus
- Happy Perilla
- Olijfolie
- Pindanoten (grof Gehakt) Of Andere Noten
- Verse Koriander
- Rijstvellen