Thaise Botervis

Aantal personen: 6 » Keuken: Thais » Geplaatst door: Hermen Schut » Type: Meer van het type: Anders

Thaise Botervis Bereidingwijze

Sjalotjes en knoflook in hete olie fruiten. Laos en sereh toevoegen en goed roeren. Garnalen, 1 eetlepel curry paste en limoensap toevoegen. Geheel goed laten sudderen. Botervis in vuurvaste schaal leggen. Tomaten in plakjes snijden en erover leggen, daarna mengsel van garnalen erover doen en in de voorverwarmde oven zetten. 20 minuten in oven van 150 graden en dan nog 10 minuten op 200 graden.

Boodschappenlijstje
  • 6 Moten Botervis
  • 250 Gram Hollandse Garnalen
  • 3 Tomaten (tros)
  • 4 Teenjes Knoflook
  • 6 Grote Sjalotjes
  • 1 Stengel Sereh
  • 1 Stukje Loas (raspen)
  • 1 Limoen
  • 1 Eetlepel Rode Curry Paste
  • Zout, Peper En Afmaken Op Smaak (koriander?)
Probeer ook eens...