Tonijntartaar Met Mangopuree

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Tonijntartaar Met Mangopuree Bereidingwijze

Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar toe. Kruid met peper. Zet koel en laat gedurende minimaal 20 min. rusten. Doe het mangovlees, het limoensap, de suiker, het water en de zonnebloem olie in een keukenrobot en mix in een gladde saus. Zet koel weg. Maak met een vormpje kleine, goed aangedrukte hoopjes op de borden. Besprenkel met de mangopuree en versier met een takje koriander.

Boodschappenlijstje
  • 400 Gr Ultraverse Tonijn(gehakt)
  • Zeste Van 1 Limoen
  • Sap Van 1 Limoen
  • 2 El Koriander (gehakt)
  • Peper
  • 1 El Zonnebloemolie
  • 2 Kl Suiker
  • 6 Soeplepels Water
  • 1 El Solo Vloeibaar
  • Mango (mango, Gepeld, Ontpit)
  • Koriander
Probeer ook eens...