Varkenshaas Met Stroganoffsaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de varkenshaasjes in tweeën en bestrooi ze naar smaak met zout en peper. Verhit 4 eetlepels vloeibare margarine in een braadpan en schroei hierin de varkenshaasjes op hoog vuur rondom dicht. Zet het vuur dan lager en laat de varkenshaasjes in 15 minuten verder gaar worden. Verhit ondertussen 3 eetlepels vloeibare margarine in een ruime koekenpan en bak hierin de aardappelschijfjes bruin en gaar. Verhit vervolgens 3 eetlepels vloeibare margarine in een wok en roerbak hierin de groenten in 6-8 minuten beetgaar. Bereid de stroganoffsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de varkenshaasjes, aardappelschijfjes en groentenmix over vier borden. Schep 2 eetlepels stroganoffsaus over de varkenshaasjes. Serveer de rest van de saus er apart bij.
- 500 Gr Varkenshaas
- 10 El Blue Band Vloeibaar
- 900 Gr Aardappelschijfjes
- 600 Gr Hollandse Roerbakgroenten
- 1 Zakje Knorr Stroganoffsaus