Wentelteefjes Met Peer En Amandelen
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
Bereidingwijze25 min bereiden Doe de eieren in een grote kom en klop hier met een garde de melk door. Schenk de inhoud van de kom in een diep bord. Leg de boterhammen in het eimengsel. Verhit een beetje boter in een koekenpan op halfhoog vuur. Bak de boterhammen aan elke kant 3 minuten en strooi er tijdens het bakken wat suiker over. Haal de wentelteefjes uit de pan. Verdeel de peer over de wentelteefjes. Besprenkel met honing en bestrooi met de amandelen.
- 2 Eieren
- 250 Ml Melk
- 8 Sneetjes Witbrood, Zonder Korst
- 30 Gram Boter
- 1 Eetlepel Suiker
- 4 Peren, Zonder Klokhuis, In Partjes
- 4 Eetlepels Vloeibare Honing
- 45 Gram Geschaafde Amandelen