Zoete Eierflensjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeVoor ca. 20 stuks Bereiding Maak een glad luchtig beslag van de eieren, de melk, het zout en de bloem Verwarm een beetje boter in de koekenpan zodat bodem en wand goed ingevet zijn Giet zoveel beslag in de pan dat de bodem net is bedekt Bak flensjes aan de bovenkant droog en de onderkant lichtbruin Bak ook de andere zijde goudbruin Vul met de vla en bestrooi met de suiker Rol de flensjes op en serveer ze warm Ook lekker als dessert met een bolletje ijs
- 3 Eieren
- Halve Liter Melk
- 2 Gram Zout
- 100 Gram Bloem
- 50 Gram Roomboter Of Margarine
- 2 Dl Vanillevla Of Banketbakkersroom
- Poedersuiker