Zuccotto Met Stracciatella Ijs

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Zuccotto Met Stracciatella Ijs Bereidingwijze

Laat het ijs uit de diepvries iets zacht worden. Meng in een kom de koffie met de likeur. Doop de lange vingers in de koffie en bekleed de binnenkant van een kom ermee. Vul de kom met het ijs. Dek de bovenkant af met de rest van de lange vingers. Zet de zuccotto tot gebruik in de diepvries. Bereiding Klop de slagroom met de suiker tot hij dik vloeibaar is. Schaaf de chocolade en meng het door de slagroom. Stort de zuccotto op een schaal en bestrooi met cacaopoeder. Snijd de zuccotto in punten en serveer met de stracciatella room.

Boodschappenlijstje
  • 250 Ml Slagroom
  • 2 El Suiker
  • 100 Gr Pure Chocolade
  • 1 L Stracciattella Ijs
  • 300 Ml Sterke Koffie
  • 50 Ml Koffie- Of Amandellikeur
  • 1 Pak Lange Vingers
  • Cacao
Probeer ook eens...