Luchtige Tiramisu Van Restaurant Golosi
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: TILLY2009 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKlop met een garde de mascarpone en de suiker door het eigeel. Zet in de koelkast. Klop het eiwit stijf en voeg het voorzichtig aan dit mengsel toe. Klop de slagroom stijf en spatel deze door het mengsel heen. Drenk de biscuits in de lauwe koffie met de marsala en leg ze dicht tegen elkaar aan in een schaal met een hoge rand. Schep er een laag room overheen, weer een laag biscuits en ten slotte nog een laag room. Dek de schaal af met plasticfolie en laat de tiramisu 2 uur in de koelkast opstijven. Strooi er bij het opdienen door een zeefje wat cacaopoeder overheen.
- 250 G Mascarpone
- 100 Ml Slagroom
- 2 Eieren
- 40 G Suiker
- 150 G Savoiardi Of Lange Vingers
- 250 Ml Espresso
- 100 Ml Marsala
- 2 Eetlepels Cacaopoeder