Woksoep Met Noedels, Spitskool En Garnalen

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Soepen

Woksoep Met Noedels, Spitskool En Garnalen Bereidingwijze

Was en snijd de spitskool in brede repen. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat wokolie in en roerbak hierin de koolreepjes 2 minuten. Roer er de boemboe, 0,5-1 eetlepel sambal en 1,5 l water door en breng dit aan de kook. Laat de noedels in ongeveer 2 minuten gaarkoken in de soep (trek ze na 1 minuut met twee vorken uit elkaar). Voeg naar smaak een scheutje ketjap toe. Verdeel de garnalen over diepe kommen en schep de woksoep erop. Strooi de taugé erover en serveer direct. Zet voor de liefhebbers Conimex Sambal, Kroepoek en Gebakken Uitjes op tafel.

Boodschappenlijstje
  • 1 Spitskool
  • 2 Bakjes Conimex Wok Olie
  • Conimex Boemboe Sajoer Tjampoer
  • Conimex Sambal Badjak
  • Half Pak Conimex Wok Noedels
  • Conimex Ketjap Manis
  • 125 Gr Gekookte Gepelde (Noorse) Garnalen
  • 125 Gr Taugé
Probeer ook eens...