Alle recepten op een rijtje

Wortelsoep Met Peterselie
Doe de kippenbouillon in een pan en zet het vuur middelhoog. Snijd twee eetlepels van de peterselie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broccolisoep Met Knoflookbrood
Kook de broccoliroosjes een paar minuten in kokend water met 1 theelepel zout (blancheren). Rooster...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spinaziesoep Met Tomaatblokjes
Smelt de boter in een pan. Voeg de knoflook toe. Roer de bloem erdoor. Voeg al roerende scheutje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kippensoep Met Omeletreepjes
Klop de eieren los met een eetlepel water en voeg er naar smaak zout en peper aan toe. Bak van het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Knapperige Kippensoep
Doe de inhoud van het zakje soep in een pan en voeg hierbij al roerende met een garde 1½ liter koud...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Italiaanse Minestronesoep
Bereid de tomatensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg, zodra de soep kookt, de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Aardappelsoep Met Oesterzwammen En Spekjes
Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar in de bouillon. Pureer tot een gladde soep in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelsoep Met Prei En Spekjes
Bereid de uiensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg zodra de soep kookt de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Uiensoep Met Volkorenbrood En Blauwschimmelkaas
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui op hoog vuur aan. Roer de bouillon erdoor en voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kerriesoep Met Spinazie
Verhit de boter en fruit de ui en het kerriepoeder ca. 2 minuten. Roer de bloem erdoor. Voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aspergesoep Met Ham En Witte Wijn
Bereid de Franse asperge crèmesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg zodra de soep...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Heldere Aspergesoep Met Coquilles
Verwarm de bouillon en doe er de aspergeschillen in. Laat dit 15 minuten trekken. Zeef de bouillon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kaasbouillon Met Bleekselderij
Breng 500 ml water met het bouillontablet en de bleekselderij aan de kook. Kook de bleekselderij in...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Chinese Groentesoep Met Omeletreepjes
Klop de eieren los met een beetje water, een scheutje ketjap, een snufje zout en een mespuntje...
Aantal personen: 6 » Keuken: Oosters

Pasta Arrabbiata Met Gerookte Makreel
Bak in een ruime pan de rode peper 2 minuten zachtjes in 2 eetlepels olijfolie. Voeg de ui toe en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans