Alle recepten op een rijtje

Aardappeltjes Met Hete Paprikasaus

Boen de krieltjes schoon en kook ze in water met zeezout in ca. 20 minuten gaar. Week de pepers en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomatencappuccino

Verhit de olijfolie in een pan met een dikke bodem en fruit hierin de ui zachtjes glazig. Schep de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zabaglione

Dit nagerecht wordt lauwwarm gegeten. Dat houdt in dat het op het laatste moment – au bain marie –...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chorizo Al Vino (chorizo In Rode Wijn)

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de chorizo in stukjes van 2 à 3 cm dik, leg ze in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kerstomaatjes Met Bieslookroomkaas

Snijd de kapjes van de tomaatjes en hol ze uit met een klein theelepetje. Vul de tomaatjes met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Krokante Pruimedanten

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de plakjes spek in de lengterichting door. Laat de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kiwitoetje

Splits de eieren in dooiers en eiwit. De dooiers kunt u evt. voor een ander gerecht bewaren. De...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spaanse Kaashapjes

Verwarm de oven voor op 180°C. Zeef de bloem, bakpoeder, zout en cayennepeper en kneed dit door de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broodje Paprika En Worst

Beboter het brood. Snijd de (groene) paprika in ringen, de rode in blokjes. Snijd de ui in ringen...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Broodje Met Eigen Kaassalade En Walnoten

Beboter het broodje, leg er de in reepjes gesneden andijvie op. Snijd de kaas en het ei in blokjes,...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Broodje Ham En Ei

Vermeng de boter met de klein gesneden ham en de kerrie, besmeer het brood ermee. Snijd het ei in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Ijskoffie Met Melk

Los de suiker op in de koffie en laat deze afkoelen. Vul 4 grote glazen met ijsblokjes en verdeel...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gemarineerde Kippenvleugels

Doe alle ingrediënten in een grote kom en roer ze goed door elkaar laat het een half uur a een uur...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Geflambeerde Worstjes

Prik met een vork gaatjes in de worstjes en braad de worstjes 10 minuten in een beetje olie en leg...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Magere Yoghurt Met Blauwe Bessen

Pak een bakje of schaal en vul deze met magere yoghurt. Was vervolgens de blauwe bessen het...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Lamskoteletjes Met Rozemarijn

Doe alle ingrediënten behalve het zout in een kom en laat de lamskoteletjes een hele dag marineren...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Vinaigrette

Meng de mosterd,azijn en knoflook door elkaar en giet de olie er rustig bij blijf goed kloppen met...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mosterdsoep Met Spek

Bak de spekjes uit en doe de boter,ui en de knoflook in een soeppan en zet dit op zacht vuur. Bak...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Portugese Vissoep

Doe de boter met de ui in een soeppan op zacht vuur en roer zodra de boter os gesmolten de drie...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Tomaten-kaasfondue

Pel en snipper de ui. Pel en snipper de knoflook. Pureer de tomaten. Verhit olijfolie in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands