Alle recepten op een rijtje

Banaan Met Rum En Sinaasappel

Was de bananen en snijd ze door het steeltje met schil en al in de lengte doormidden. Maak enkele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenkaas Met Druiven En Walnoten

Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Meloen Met Gembermascarpone

Hak de gemberbolletjes fijn. Roer in een kom de mascarpone los met 2 eetlepels gembersiroop en meng...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Peer Met Ricotta En Citroen

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers een halve citroen uit. Rooster in een droge...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Flensje Met Tropisch Fruit En Vanilleboter

Roer in een kom de boter zacht. Snijd het vanillestokje open en schraap met een mesje het merg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaneel-toffee-appeltjes

Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng de kaneelstok met de boter en bruine suiker in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelsalade Met Appelcider

Breng in een kleine pan 150 ml appelcider met 1 eetlepel basterdsuiker aan de kook. Voeg de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Yoghurt Met Honing

Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen. Roer de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Griekse Yoghurt Met Kletskoppen En Walnoten

Meng de blauwe bessen, op enkele na voor garnering, door de yoghurt. Leg 4 kletskoppen op 4 borden....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Verse Vijgen Met Walnoten En Kaas

Was de vijgen en snijd de steeltjes en de kroontjes eraf. Snijd de vijgen in kleine stukjes en doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Verse Vijgen Gekookt In Saffraanhoning

Was de vijgen. Leg de saffraandraadjes in een bodempje warm water. Smelt de boter in een pannetje,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

IJs Met Geitenkaas En Balsamico

Breng in een pan de slagroom en melk aan de kook. Klop de dooiers met de suiker en giet er...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Kokos-limoenijsje

Doe de kokosmelk, suiker en limoen in een maatbeker, vul dit aan met koud water tot 300 ml inhoud....

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Gebakken Melk Met Vanille-ijs

Breng de helft van de melk aan de kook. Meng de andere helft met de maïzena, de dooiers en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Tomaten-basilicumsorbet

Verwarm 150 ml water met het citroensap en de basterdsuiker tot een suikersiroop. Laat het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Sorbet Van Rode Grapefruit En Campari

Roer alle ingrediënten goed door elkaar tot de suiker is opgelost. Doe het mengsel in de ijsmachine...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Frambozenijs

Pureer de (diepgevroren) frambozen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Ananassorbet

Giet de ananas boven een pan af. Breng de siroop aan de kook en los de suiker er al roerend in op....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Tiramisu Met Frambozen En Pistachenootjes

Kneus de frambozen enigszins in een kom met 30 g suiker (houd er een paar achter voor de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Tiramisu Met Chocolademousse

Klop de eidooiers wittig met de suiker. Klop de mascarpone erdoor. Sla 3 van de eiwitten stijf en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans