Alle recepten op een rijtje
Banaan Met Rum En Sinaasappel
Was de bananen en snijd ze door het steeltje met schil en al in de lengte doormidden. Maak enkele...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geitenkaas Met Druiven En Walnoten
Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Meloen Met Gembermascarpone
Hak de gemberbolletjes fijn. Roer in een kom de mascarpone los met 2 eetlepels gembersiroop en meng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Peer Met Ricotta En Citroen
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers een halve citroen uit. Rooster in een droge...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Flensje Met Tropisch Fruit En Vanilleboter
Roer in een kom de boter zacht. Snijd het vanillestokje open en schraap met een mesje het merg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaneel-toffee-appeltjes
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng de kaneelstok met de boter en bruine suiker in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelsalade Met Appelcider
Breng in een kleine pan 150 ml appelcider met 1 eetlepel basterdsuiker aan de kook. Voeg de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Yoghurt Met Honing
Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen. Roer de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Griekse Yoghurt Met Kletskoppen En Walnoten
Meng de blauwe bessen, op enkele na voor garnering, door de yoghurt. Leg 4 kletskoppen op 4 borden....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Verse Vijgen Met Walnoten En Kaas
Was de vijgen en snijd de steeltjes en de kroontjes eraf. Snijd de vijgen in kleine stukjes en doe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Verse Vijgen Gekookt In Saffraanhoning
Was de vijgen. Leg de saffraandraadjes in een bodempje warm water. Smelt de boter in een pannetje,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
IJs Met Geitenkaas En Balsamico
Breng in een pan de slagroom en melk aan de kook. Klop de dooiers met de suiker en giet er...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Kokos-limoenijsje
Doe de kokosmelk, suiker en limoen in een maatbeker, vul dit aan met koud water tot 300 ml inhoud....
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Gebakken Melk Met Vanille-ijs
Breng de helft van de melk aan de kook. Meng de andere helft met de maïzena, de dooiers en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Tomaten-basilicumsorbet
Verwarm 150 ml water met het citroensap en de basterdsuiker tot een suikersiroop. Laat het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Sorbet Van Rode Grapefruit En Campari
Roer alle ingrediënten goed door elkaar tot de suiker is opgelost. Doe het mengsel in de ijsmachine...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Frambozenijs
Pureer de (diepgevroren) frambozen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Ananassorbet
Giet de ananas boven een pan af. Breng de siroop aan de kook en los de suiker er al roerend in op....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Tiramisu Met Frambozen En Pistachenootjes
Kneus de frambozen enigszins in een kom met 30 g suiker (houd er een paar achter voor de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Tiramisu Met Chocolademousse
Klop de eidooiers wittig met de suiker. Klop de mascarpone erdoor. Sla 3 van de eiwitten stijf en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans