Alle recepten op een rijtje

Tiramisu (de Enige Echte)

Klop het eigeel met de suiker tot een schuimige massa. Voeg de mascarpone toe zodat een soepele...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Luchtige Tiramisu Van Restaurant Golosi

Klop met een garde de mascarpone en de suiker door het eigeel. Zet in de koelkast. Klop het eiwit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kerst-tiramisu

Klop het eigeel met de suiker tot een schuimige massa. Roer de mascarpone erdoorheen met 50 ml...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Driedimensionale Tiramisu

Hak de chocolade in heel kleine stukjes. Het resultaat moet net iets grover zijn dan wanneer je de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Vanille Creme Brulee Met Frambozen

Verhit de oven voor op 175 C. Leg 1 el jam in een souffle bakje (6x). Leg daarin 7 frambozen per...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Frisse Cake Met Yoghurt En Citroensiroop

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een rond cakeblik van 23 cm doorsnede in met boter. Bedek de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Warme Appels

Schil één appel per persoon. Boor het klokhuis eruit en zet de appels in een ovenschaal. Vul de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Schuim Kransjes

Doe de eiwitten in een kom en klop ze stijf, maar niet droog. Voeg de helft van de suiker toe en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Frambozen Sabayon

Bereiding Baba 10 min. in de oven op 200 graden. Voordien eerst laten rijzen. Bereiding Sabayon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Rijst Met Kersen En Kaneel

Gekookte witte rijst met kersen en kaneel. Laat de kersen eerst uitlekken. Voeg de kersen bij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kleine Pannenkoekjes

Klop de eieren samen met de helft van de melk gedurende een paar minuten. Voeg alle bloem er ineens...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Parfait Van Kruisbessen

Vermeng de kruisbessen de suiker, de rozemarijn en de zeste in een pan en laat ze zachtjes stoven....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Marokkaanse Sinaasappelsla

Schil de sinaasappels rondom, zodat ook het velletje eraf is. Snijd de sinaasappels in dunne...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Lychee-kokos Dessert

Kokos-laagje: Breng de melk aan de kook met de griesmeel, kokosrasp, suiker en een beetje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kokosflensjes

Maak van bloem, kokosmelk, ei en zout een glad beslag. Laat het beslag een kwartiertje staan en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Koffie Met Sambucca

In borrelglaasjes 2 koffiebonen leggen en glaasjes vol schenken met sambucca. Koppen koffie en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

IJs Romige Koffie Dame Blanche

Zet 50 ml extra sterke espresso en laat het afkoelen. Klop het slagroom met de vanillesuiker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Café Frappé Met Chocoladesiroop

Maak de siroop. Doe de suiker, stroop en water in een pannetje en kook dit tot de suiker is...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gebakken Perzik Met Sabayon

4 wijnperziken in partjes snijden en bakken in de boter, bestrooien met bloemsuiker. Dresseren in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Gebakken Ananas Met Vanille Mousse

Voor 10 pers. Doe de Vanille Mousse in een planeetmenger en klop de moussse op de hoogste stand...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands