Alle recepten op een rijtje
Tiramisu (de Enige Echte)
Klop het eigeel met de suiker tot een schuimige massa. Voeg de mascarpone toe zodat een soepele...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Luchtige Tiramisu Van Restaurant Golosi
Klop met een garde de mascarpone en de suiker door het eigeel. Zet in de koelkast. Klop het eiwit...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Kerst-tiramisu
Klop het eigeel met de suiker tot een schuimige massa. Roer de mascarpone erdoorheen met 50 ml...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Driedimensionale Tiramisu
Hak de chocolade in heel kleine stukjes. Het resultaat moet net iets grover zijn dan wanneer je de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Vanille Creme Brulee Met Frambozen
Verhit de oven voor op 175 C. Leg 1 el jam in een souffle bakje (6x). Leg daarin 7 frambozen per...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Frisse Cake Met Yoghurt En Citroensiroop
Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een rond cakeblik van 23 cm doorsnede in met boter. Bedek de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Warme Appels
Schil één appel per persoon. Boor het klokhuis eruit en zet de appels in een ovenschaal. Vul de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Schuim Kransjes
Doe de eiwitten in een kom en klop ze stijf, maar niet droog. Voeg de helft van de suiker toe en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Frambozen Sabayon
Bereiding Baba 10 min. in de oven op 200 graden. Voordien eerst laten rijzen. Bereiding Sabayon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Rijst Met Kersen En Kaneel
Gekookte witte rijst met kersen en kaneel. Laat de kersen eerst uitlekken. Voeg de kersen bij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kleine Pannenkoekjes
Klop de eieren samen met de helft van de melk gedurende een paar minuten. Voeg alle bloem er ineens...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Parfait Van Kruisbessen
Vermeng de kruisbessen de suiker, de rozemarijn en de zeste in een pan en laat ze zachtjes stoven....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Marokkaanse Sinaasappelsla
Schil de sinaasappels rondom, zodat ook het velletje eraf is. Snijd de sinaasappels in dunne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Lychee-kokos Dessert
Kokos-laagje: Breng de melk aan de kook met de griesmeel, kokosrasp, suiker en een beetje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kokosflensjes
Maak van bloem, kokosmelk, ei en zout een glad beslag. Laat het beslag een kwartiertje staan en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Koffie Met Sambucca
In borrelglaasjes 2 koffiebonen leggen en glaasjes vol schenken met sambucca. Koppen koffie en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans
IJs Romige Koffie Dame Blanche
Zet 50 ml extra sterke espresso en laat het afkoelen. Klop het slagroom met de vanillesuiker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Café Frappé Met Chocoladesiroop
Maak de siroop. Doe de suiker, stroop en water in een pannetje en kook dit tot de suiker is...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gebakken Perzik Met Sabayon
4 wijnperziken in partjes snijden en bakken in de boter, bestrooien met bloemsuiker. Dresseren in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Gebakken Ananas Met Vanille Mousse
Voor 10 pers. Doe de Vanille Mousse in een planeetmenger en klop de moussse op de hoogste stand...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands