Alle recepten op een rijtje

Winterfruit Uit De Wok
Besprenkel de schijfjes appel en peer met citroensap. Verhit de boter in een wok en roerbak het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Geitenkaas Met Portrozijnen
In hoge kom rozijnen, port en vanillesuiker door elkaar roeren. Rozijnen afgedekt op vol vermogen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Camembertmousse Met Karamelsaus Van Rode Port
Gelatine in ruim koud water ca. 5 minuten weken. Korstjes dun van kaas snijden. In pannetje 1/2 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kaneel-appelsoufflé
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Schaal invetten. Eieren splitsen. In pan boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Geitenkaas Met Vijgen In Portsiroop
In pannetje port en suiker aan de kook brengen, suiker al roerend oplossen. Vijgen wassen, aan port...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Appelpartjes In Siroop Met Vanillekwark
Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appels in dunne partjes snijden. In een droge koekenpan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Appelpartjes Met Vanilleroomijs
Appels schillen, klokhuizen verwijderen en appels elk in 8 partjes snijden. In pan wijn met diksap...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Brie Met Portpruimen
In steelpan port met honing verwarmen. Pruimen aan port toevoegen en port ca. 10 minuten tegen de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Sterrendessert
(Filobladerdeeg ca. 2 uur van tevoren volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien.) Oven...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Flensjes Met Warme Appel En Kaneelijs
Pannenkoekenmix in kom doen. Helft van melk toevoegen en met garde tot glad beslag roeren. Rest van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roomrijstpudding Met Warme Kersensaus
Kook in een pan de melk, rijst en vanillesuiker tot pap volgens de aanwijzingen op de verpakking...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Noten-fruitcake Met Brandysaus
Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand 3. Sinaasappel goed schoonboenen en schil eraf raspen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Perziken Met Room
In zeef perziken laten uitlekken en met bolle kant naar onder in ovenschaal leggen. Amandelspijs in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Knapperig Flensje Met Slagroomijs En Gemarineerde Aardbeien
Limoen schoonboenen en groen schil er af raspen. Limoen uitpersen. In kom limoensap, limoenrasp,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Jan In De Zak
Rozijnen wassen en goed laten uitlekken. In grote pan ruim water aan de kook brengen. Op bodem van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Winterfruit Pannenkoekjes
Appel en peer schillen en in 4 parten snijden. Klokhuizen verwijderen. Appelparten in 3 plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Pepernoten
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. In keukenmachine of met mixer boter mengen met 2...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oosterse Rijstepap Onder Een Karamellaagje
Limoen schoonboenen, schil fijn raspen. Sereh licht kneuzen en halveren. In pan melk met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Poffertjes Met Roomijs En Warme Kersensaus
Kersen in zeef laten uitlekken, sap opvangen. In steelpan kersensap met port en kaneelstokje aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Applecrumble Met Hazelnoten
Oven op 200 °C voorverwarmen. Hazelnoten grof hakken. Boter in blokjes snijden. In kom...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken