Alle recepten op een rijtje
Warme Soufflé Van Passievrucht
Verwarm de oven voor op 210 ˚C. Omwikkel vier ovenvaste bakjes van 1,25 deciliter met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tartelettes Met Bessenjam
Voor deze taartjes hebben we loganberry’s en black velvet gebruikt. U kunt ook andere bessen...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Kaashartjes Met Gemarineerde Bessen
Snijd het vanillestokje open en schraap de zaadjes er met een mesje uit. Roer de vanillezaadjes met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Koekjesslinger
Voor circa 15 koekjes Verwarm de oven voor op 180˚ C. Kneed alle ingrediënten behalve...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Smultoren
Ongeveer 35-40 kleine cakejes Verwarm de oven voor op 175˚ C. Klop met een elektrische...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Bloemenbowl
Bestrijk de helft van de rozenblaadjes met behulp van een penseel aan beide kanten met eiwit en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Schuimpaddenstoelen
Bij de koffie of thee (20 tot 30 paddenstoelen) Verwarm de oven voor op 100˚ C. Klop...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pruimentaart Met Zure Room
Ontdooi het fillodeeg volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Mini-appeltaartjes
Doe de bloem, suiker en het zout in een kom en wrijf er snel met de toppen van de vingers de boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelstrooptaart
Wrijf in een kom de bloem samen met de boter tussen de vingertoppen kruimelig. Voeg de suiker en 1...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Champagnesorbet
De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Franse Lange Vingers
Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit à la cuiller is misschien wel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Trifle Met Cranberry’s
Maak de custard door de melk, het vanillestokje en 55 gram suiker in een pan te verhitten tot het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gevulde Peren Met Mincemeat
Maak de mincemeat van tevoren: -vermeng alle ingrediënten en laat alles 24-48 uur afgedekt op een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Panna Cotta Met Dadeltapenade
Panna cotta is een klassiek romig puddinkje dat in Italië vaak als dessert wordt geserveerd bij...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Walnotenkarameltaart Met Gember
Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Hazelnootkoekjes
Voor circa 12 koekjes Oven voorverwarmen op 150˚ C. Leg bak-papier op een bakblik. Maal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sterrenkoekjes
Koekjes Zeef bloem, bakpoeder, zout en specerijen in een grote kom. Verwarm roomboter, suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kwarktaart Met Pompoen Uit De Oven
Wij gebruiken pompoen eigenlijk alleen in hartige gerechten, maar in Amerika is juist de zoete...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Madeleines Van Jasmijnthee
Genoeg voor 48 mini-madeleines of 24 grote madeleines De luchtige mini-cakejes in de klassieke...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans