Alle recepten op een rijtje

Warme Soufflť Van Passievrucht

Verwarm de oven voor op 210 ˚C. Omwikkel vier ovenvaste bakjes van 1,25 deciliter met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tartelettes Met Bessenjam

Voor deze taartjes hebben we loganberryís en black velvet gebruikt. U kunt ook andere bessen...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Kaashartjes Met Gemarineerde Bessen

Snijd het vanillestokje open en schraap de zaadjes er met een mesje uit. Roer de vanillezaadjes met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koekjesslinger

Voor circa 15 koekjes Verwarm de oven voor op 180˚ C. Kneed alle ingrediŽnten behalve...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Smultoren

Ongeveer 35-40 kleine cakejes Verwarm de oven voor op 175˚ C. Klop met een elektrische...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Bloemenbowl

Bestrijk de helft van de rozenblaadjes met behulp van een penseel aan beide kanten met eiwit en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Schuimpaddenstoelen

Bij de koffie of thee (20 tot 30 paddenstoelen) Verwarm de oven voor op 100˚ C. Klop...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Pruimentaart Met Zure Room

Ontdooi het fillodeeg volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Mini-appeltaartjes

Doe de bloem, suiker en het zout in een kom en wrijf er snel met de toppen van de vingers de boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelstrooptaart

Wrijf in een kom de bloem samen met de boter tussen de vingertoppen kruimelig. Voeg de suiker en 1...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Champagnesorbet

De fijne, romige smaak van champagne proef je terug in het ijs, maar de belletjes verdwijnen. Het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Franse Lange Vingers

Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit ŗ la cuiller is misschien wel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Trifle Met Cranberryís

Maak de custard door de melk, het vanillestokje en 55 gram suiker in een pan te verhitten tot het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Peren Met Mincemeat

Maak de mincemeat van tevoren: -vermeng alle ingrediŽnten en laat alles 24-48 uur afgedekt op een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Panna Cotta Met Dadeltapenade

Panna cotta is een klassiek romig puddinkje dat in ItaliŽ vaak als dessert wordt geserveerd bij...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Walnotenkarameltaart Met Gember

Verwarm de oven voor op 180˚ C. Verdeel de walnoten over een bakplaat en rooster ze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Hazelnootkoekjes

Voor circa 12 koekjes Oven voorverwarmen op 150˚ C. Leg bak-papier op een bakblik. Maal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sterrenkoekjes

Koekjes Zeef bloem, bakpoeder, zout en specerijen in een grote kom. Verwarm roomboter, suiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kwarktaart Met Pompoen Uit De Oven

Wij gebruiken pompoen eigenlijk alleen in hartige gerechten, maar in Amerika is juist de zoete...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Madeleines Van Jasmijnthee

Genoeg voor 48 mini-madeleines of 24 grote madeleines De luchtige mini-cakejes in de klassieke...

Aantal personen: 1 » Keuken: Frans