Alle recepten op een rijtje

Broodpuddinkjes

Oven voorverwarmen op 175 C of gasovenstand 3. Rozijnen en jenever door elkaar roeren. Schilletjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

IJs Met Speculaasroom En Warme Kersen

Kersen met vocht aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 eetlepel water en door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Flensjes Met Warme Dadelsaus

Boven schaal bloem met mespunt zout zeven, in midden kuiltje maken en ei erin breken. Helft van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoofpeertjessorbet

Stoofpeertjes laten uitlekken, vocht opvangen. Stukjes peer met limoensap besprenkelen en in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Warme Appel Met Gembervla

In pannetje 400 ml water en suiker verwarmen. Helft van gemberbolletjes fijnsnipperen, samen met 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geurige Appeltjes Met Kaneel Uit De Oven

Oven voorverwarmen op 200 C. Sinaasappel schoonboenen, schil eraf raspen en vrucht uitpersen. In...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelkruimeltoetje

Oven voorverwarmen op 200 C. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels in stukjes snijden....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Appeltjes Met Speculaas En Vanillevla

Oven voorverwarmen op 200 C. In steelpan rozijnen met tijm en appelsap aan de kook brengen en ca....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

IJs Met Warme Stoofpeertjessaus

Stoofpeertjes in kleine stukjes snijden en met 4 el van stoofvocht in steelpan verwarmen. Kaneel en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bread & Butter Pudding Met Appel

Oven voorverwarmen op 200 C. In pan rozijnen met appelsap 5-8 min. zachtjes verwarmen tot rozijnen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Broodpudding Met Abrikozen

Verwarm de oven voor op 175 C. Besmeer 4 sneetjes brood met de boter en 4 sneetjes brood met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warm Winterfruit In Kaneelroom

Oven op 200 C voorverwarmen. Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Galette Des Rois (Franse Driekoningenkoek)

Maal de amandelen tot poeder. Schraap de zaadjes uit het vanillestokje. Voeg suiker, boter, 1 ei,...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Warme Banaan Met Chocolade

Verwarm de oven voor op 200 C. Snijd de bananen eerst in de breedte en dan in de lengte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Puddinkjes Met Boerenjongenscompote

Verwarm de oven voor op 160 C. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Breng in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cranberry Pannecotta

Verhit in een steelpan 50 g basterdsuiker met 5 el water en voeg, als de suiker gesmolten is, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Grand Dessert - 3 Soorten

Klop 300 ml slagroom luchtig. Schep met een kleine lepel het vruchtvlees uit 8 passievruchten....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Yoghurt Met Peertjes

Zet de peren in een pan, voeg het kaneelstokje, de wijn en 50 g suiker toe. Schenk zoveel water bij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fruitige Cakerol

1. Verwarm de oven voor op 200 C (hete lucht 180 C). Bedek een ovenplaat met bakpapier zodat een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Feest Cakejes

12 cakejes 1.Verwarm de oven voor op 180C. Als u een muffinvorm gebruikt, vet deze dan licht in...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands