Alle recepten op een rijtje
Broodpuddinkjes
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Rozijnen en jenever door elkaar roeren. Schilletjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
IJs Met Speculaasroom En Warme Kersen
Kersen met vocht aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 eetlepel water en door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Flensjes Met Warme Dadelsaus
Boven schaal bloem met mespunt zout zeven, in midden kuiltje maken en ei erin breken. Helft van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stoofpeertjessorbet
Stoofpeertjes laten uitlekken, vocht opvangen. Stukjes peer met limoensap besprenkelen en in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Warme Appel Met Gembervla
In pannetje 400 ml water en suiker verwarmen. Helft van gemberbolletjes fijnsnipperen, samen met 2...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geurige Appeltjes Met Kaneel Uit De Oven
Oven voorverwarmen op 200 °C. Sinaasappel schoonboenen, schil eraf raspen en vrucht uitpersen. In...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelkruimeltoetje
Oven voorverwarmen op 200 °C. Appels schillen, klokhuis verwijderen en appels in stukjes snijden....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Appeltjes Met Speculaas En Vanillevla
Oven voorverwarmen op 200 °C. In steelpan rozijnen met tijm en appelsap aan de kook brengen en ca....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
IJs Met Warme Stoofpeertjessaus
Stoofpeertjes in kleine stukjes snijden en met 4 el van stoofvocht in steelpan verwarmen. Kaneel en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bread & Butter Pudding Met Appel
Oven voorverwarmen op 200 °C. In pan rozijnen met appelsap 5-8 min. zachtjes verwarmen tot rozijnen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Broodpudding Met Abrikozen
Verwarm de oven voor op 175 °C. Besmeer 4 sneetjes brood met de boter en 4 sneetjes brood met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Warm Winterfruit In Kaneelroom
Oven op 200 °C voorverwarmen. Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Galette Des Rois (Franse Driekoningenkoek)
Maal de amandelen tot poeder. Schraap de zaadjes uit het vanillestokje. Voeg suiker, boter, 1 ei,...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Warme Banaan Met Chocolade
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bananen eerst in de breedte en dan in de lengte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Puddinkjes Met Boerenjongenscompote
Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Breng in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Cranberry Pannecotta
Verhit in een steelpan 50 g basterdsuiker met 5 el water en voeg, als de suiker gesmolten is, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Grand Dessert - 3 Soorten
Klop 300 ml slagroom luchtig. Schep met een kleine lepel het vruchtvlees uit 8 passievruchten....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Yoghurt Met Peertjes
Zet de peren in een pan, voeg het kaneelstokje, de wijn en 50 g suiker toe. Schenk zoveel water bij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Fruitige Cakerol
1. Verwarm de oven voor op 200 °C (hete lucht 180 °C). Bedek een ovenplaat met bakpapier zodat een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Feest Cakejes
12 cakejes 1.Verwarm de oven voor op 180ºC. Als u een muffinvorm gebruikt, vet deze dan licht in...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands