Alle recepten op een rijtje

Rabarbertaart

Bodem Zeef het volkoren tarwemeel, doe het in een kom en maak in het midden een kuiltje. Los de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Rabarbermoes Met Room

Was de rabarber en snijd de stelen in stukjes van ongeveer 1 centimeter. Meng de rabarber in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rabarberflip

Was en schil de rabarber en snijd de stelen in kleine stukjes. Doe de rabarberstukjes samen met het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Vruchtengebak Met Rabarber

Bodem Zeef de bloem, snijd de boter in blokjes en meng deze ingrediënten goed door elkaar. Voeg de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Pruimentaart

Roer de boter samen met de poedersuiker en het zout tot room. Voeg hieraan onder voortdurend roeren...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Aardbeien-pruimengebakjes

Vruchtenmengsel Schep de suiker, kaneel en citroensap door de vruchten.Verdeel het mengsel over de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoenijs

Klop de slagroom nog net vloeibaar stijf. Kook de suiker met 1 eetlepel water en voeg hieraan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perentaart

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi het deeg met wat meel en rol het uit tot een cirkel....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Walnoten/honingtaartje

Splits de eieren. Klop de dooiers met 100 gram poedersuiker los. Meng de walnoten op honing met het...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Notarisappel In Notensiroop

Los de suiker op laag vuur in 250 ml water op. Schraap met de punt van een scherp mes het merg uit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Nieuwjaarskoeken

Beslag Smelt de boter en los er de suiker in op. Voeg een voor een de eieren toe. Goed mengen en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kruidkoek

Breng de honing met het water aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer met een spatel de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kruisbessentaart

Taartdeeg Meng alle ingrediënten voor het deeg door elkaar tot de gewenste structuur is ontstaan....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kokosrotsjes Met Chocoladedip

(10 grote of 20 kleine rotsjes) Verwarm de oven voor op 120 graden. Leg bakpapier op een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Koffie-kaneelijs

Breng in een pan de melk samen met het kaneelstokje aan de kook. Neem de pan van het vuur, laat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koffie Met Whisky

Zet na de maaltijd verse koffie, schenk die in mokken en bedek de koffie met een flinke dot...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Kerstpudding

Deze traditionele kerstpudding hoeft u niet weken van tevoren te maken: slechts vijf uur stomen is...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kerstkoekjes

Roer de boter zacht samen met de suiker. Voeg de overige ingrediënten toe en kneed het deeg tot een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kerstklok

Klok Beboter de vorm en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op180 graden. Splits...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kersen-karnemelkijs

Kluts de eieren met het perensap en de vanillesuiker. Giet de karnemelk in een kom en klop er het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands