Alle recepten op een rijtje
Rabarbertaart
Bodem Zeef het volkoren tarwemeel, doe het in een kom en maak in het midden een kuiltje. Los de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Rabarbermoes Met Room
Was de rabarber en snijd de stelen in stukjes van ongeveer 1 centimeter. Meng de rabarber in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rabarberflip
Was en schil de rabarber en snijd de stelen in kleine stukjes. Doe de rabarberstukjes samen met het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Vruchtengebak Met Rabarber
Bodem Zeef de bloem, snijd de boter in blokjes en meng deze ingrediënten goed door elkaar. Voeg de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Pruimentaart
Roer de boter samen met de poedersuiker en het zout tot room. Voeg hieraan onder voortdurend roeren...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Aardbeien-pruimengebakjes
Vruchtenmengsel Schep de suiker, kaneel en citroensap door de vruchten.Verdeel het mengsel over de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoenijs
Klop de slagroom nog net vloeibaar stijf. Kook de suiker met 1 eetlepel water en voeg hieraan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Perentaart
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrooi het deeg met wat meel en rol het uit tot een cirkel....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Walnoten/honingtaartje
Splits de eieren. Klop de dooiers met 100 gram poedersuiker los. Meng de walnoten op honing met het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Notarisappel In Notensiroop
Los de suiker op laag vuur in 250 ml water op. Schraap met de punt van een scherp mes het merg uit...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Nieuwjaarskoeken
Beslag Smelt de boter en los er de suiker in op. Voeg een voor een de eieren toe. Goed mengen en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kruidkoek
Breng de honing met het water aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer met een spatel de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kruisbessentaart
Taartdeeg Meng alle ingrediënten voor het deeg door elkaar tot de gewenste structuur is ontstaan....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kokosrotsjes Met Chocoladedip
(10 grote of 20 kleine rotsjes) Verwarm de oven voor op 120 graden. Leg bakpapier op een...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Koffie-kaneelijs
Breng in een pan de melk samen met het kaneelstokje aan de kook. Neem de pan van het vuur, laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Koffie Met Whisky
Zet na de maaltijd verse koffie, schenk die in mokken en bedek de koffie met een flinke dot...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Kerstpudding
Deze traditionele kerstpudding hoeft u niet weken van tevoren te maken: slechts vijf uur stomen is...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Kerstkoekjes
Roer de boter zacht samen met de suiker. Voeg de overige ingrediënten toe en kneed het deeg tot een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kerstklok
Klok Beboter de vorm en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op180 graden. Splits...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kersen-karnemelkijs
Kluts de eieren met het perensap en de vanillesuiker. Giet de karnemelk in een kom en klop er het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands