Alle recepten op een rijtje
Bonbons Van Sierfruit
Voordat u de bonbons kunt maken moet tenminste 6 maanden van tevoren het fruit ingemaakt...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Boerenjongensmuffins
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de muffinvorm in met boter. Zeef de bloem met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Boerenjongens Uit De Oven
Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in. Verwarm de melk samen met de slagroom...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Roomijs Van Bessen
Week het blaadje gelatine in koud water. Klop de slagroom stijf. Wrijf de rode bessen door een zeef...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Roomijstaart Van Zwarte Bessen
Bekleed de tulbandvorm met plastic folie en vet dat in met wat olijfolie. Maak de zwarte bessen...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Arretjescake
Arretjescake is een traditionele verwennerij, die meestal goed vult. Maak de cake eens in vrolijke...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sabayon Van Appels
Breng in een pan ruim water aan de kook. Zet een hittebestendige kom op de pan (zorg dat de kom het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelkoeken
Doe alle ingrediënten voor de bereiding van het omhulsel bij elkaar en kneed er een stevige...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Advocaatcrème Met Boerenjongens
Klop de eiwitten met de poedersuiker stijf. Klop de slagroom lobbig met suiker naar smaak. Spatel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardbeientaart
Biscuitdeeg Bak het biscuitdeeg 1 à 2 dagen van tevoren als u het gebruikt voor een gevulde taart....
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Aardbeien Roomijs
Pureer de aardbeien met de hand, een blender of door een zeef en los in de ontstane puree al...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardbeienmousse
Houd 2 à 3 mooie aardbeien apart voor de garnering. Snijd de rest van de aardbeien in stukjes en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardbeien-geleitaartjes
Week de blaadjes gelatine voor in koud water en knijp ze voorzichtig uit. Los de gelatine op in het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appetaart Van Oude Appelrassen
Meng in een kom de roomboter met de suiker, het ei en een halve theelepel zout. Zeef het bakmeel...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Fruitsalade
Laat de lychees uitlekken en vang het vocht op. Schil de sinaasappels en snijd ze in partjes. Maak...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Flensjes Met Karamelappeltjes
Maak een glad beslag van het ei, de melk, de bloem en wat zout. Verwarm een klein klontje boter in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Ananascrumbles Met Chocoladeijs
Snijd de boter in blokjes. Meng de ingrediënten voor het deeg met je handen tot kruimels. Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rijst-kokosdessert Met Rode Vruchten
Meng het rijstdessert met de kokosmelk en de helft van de rode vruchten. Schep dit mengsel in 4...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Crêpes
Doe de melk in een kom en voeg al roerend de bloem toe. Roer er het ei, de gesmolten boter en een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aardbeiengranita
Voorbereiding Maak de aardbeien schoon. Bereiding Breng in een steelpan 1 dl water met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands