Alle recepten op een rijtje

Bonbons Van Sierfruit

Voordat u de bonbons kunt maken moet tenminste 6 maanden van tevoren het fruit ingemaakt...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boerenjongensmuffins

Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de muffinvorm in met boter. Zeef de bloem met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boerenjongens Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een ovenschaal in. Verwarm de melk samen met de slagroom...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roomijs Van Bessen

Week het blaadje gelatine in koud water. Klop de slagroom stijf. Wrijf de rode bessen door een zeef...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Roomijstaart Van Zwarte Bessen

Bekleed de tulbandvorm met plastic folie en vet dat in met wat olijfolie. Maak de zwarte bessen...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Arretjescake

Arretjescake is een traditionele verwennerij, die meestal goed vult. Maak de cake eens in vrolijke...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sabayon Van Appels

Breng in een pan ruim water aan de kook. Zet een hittebestendige kom op de pan (zorg dat de kom het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelkoeken

Doe alle ingrediënten voor de bereiding van het omhulsel bij elkaar en kneed er een stevige...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Advocaatcrème Met Boerenjongens

Klop de eiwitten met de poedersuiker stijf. Klop de slagroom lobbig met suiker naar smaak. Spatel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeientaart

Biscuitdeeg Bak het biscuitdeeg 1 à 2 dagen van tevoren als u het gebruikt voor een gevulde taart....

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Aardbeien Roomijs

Pureer de aardbeien met de hand, een blender of door een zeef en los in de ontstane puree al...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeienmousse

Houd 2 à 3 mooie aardbeien apart voor de garnering. Snijd de rest van de aardbeien in stukjes en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeien-geleitaartjes

Week de blaadjes gelatine voor in koud water en knijp ze voorzichtig uit. Los de gelatine op in het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appetaart Van Oude Appelrassen

Meng in een kom de roomboter met de suiker, het ei en een halve theelepel zout. Zeef het bakmeel...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Fruitsalade

Laat de lychees uitlekken en vang het vocht op. Schil de sinaasappels en snijd ze in partjes. Maak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Flensjes Met Karamelappeltjes

Maak een glad beslag van het ei, de melk, de bloem en wat zout. Verwarm een klein klontje boter in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ananascrumbles Met Chocoladeijs

Snijd de boter in blokjes. Meng de ingrediënten voor het deeg met je handen tot kruimels. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijst-kokosdessert Met Rode Vruchten

Meng het rijstdessert met de kokosmelk en de helft van de rode vruchten. Schep dit mengsel in 4...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Crêpes

Doe de melk in een kom en voeg al roerend de bloem toe. Roer er het ei, de gesmolten boter en een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Aardbeiengranita

Voorbereiding Maak de aardbeien schoon. Bereiding Breng in een steelpan 1 dl water met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands