Alle recepten op een rijtje
Karamelappels
Steek door het midden van elke appel een satépen. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en vet...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pudding
Snijd de sukade in kleine stukjes. Kook de gewassen krenten en rozijnen even gaar in een klein...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kerstpudding
Kook de pudding volgens de aanwijzing op de verpakking. Spoel de puddingvorm eerst even om met koud...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Romig Drankje
Klop het geel van vier eieren met vier eetlepels suiker tot het dik en bleek is. Voeg vier...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Speculaasbrokken
Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe, behalve de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Soesjestoren Met Witte Chocolade
Breek de reep chocolade in stukjes en leg die in een kommetje. Laat de chocolade 30 seconden op een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Slagroom-kwarktaart Met Kersen
Bodem Beboter een springvorm (26 cm) en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Griesmeelpudding Met Cranberrysaus
Kook de griesmeel volgens de aanwijzingen op de verpakking tot pudding. Spoel de puddingvorm om met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sinaasappel- Citroen Granita
Een granita – oorspronkelijk afkomstig uit Italië - is een bevroren mix van fruit, water en suiker....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gevuld Speculaas
Meng met een keukenmachine alle speculaasingrediënten goed door elkaar tot er een zacht, maar...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Speculaaspoppen
Voor vijf grote en tien kleine speculaaspoppen Bereidingswijze Roer de boter met de suiker, het...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Speculaasfiguren
Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe. Kneed het geheel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geglazuurde Tulband
Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake in een licht ingevette...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Griesmeelpudding
Stort de griesmeelpuddinkjes op vier koude borden en schep de saus van boerenmeiden er rondomheen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Koffie Gekruid
Leg de sinaasappel- en citroenschilletjes in een pan met de kruidnagelen, het kaneelstokje en de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Geroosterde Vijgen Met Crème Fraîche
Klontje roomboter 16 rijpe vijgen 2 eetlepels kristalsuiker 1 eetlepel 1,25 dl crème...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vijgentaart
Vet een taartvorm in met wat boter en bedek de vorm met de plakjes bladerdeeg. Bak de taartbodem 10...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Geitenyoghurt
Vul de thermoskan met versgemolken geitenmelk (van ongeveer 30 graden). Voeg hieraan twee eetlepels...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frambozengranita
Deze granita smaakt heerlijk verfrissend als toetje, maar ook zo maar als tussendoortje. Om alvast...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vlierbloesemcake Met Geraniumblaadjes
Doe de malse boter in een kom, voeg er suiker bij en klop met een mixer tot eenhomogene massa. Doe...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands