Alle recepten op een rijtje

Karamelappels

Steek door het midden van elke appel een satépen. Bekleed een bakplaat met aluminiumfolie en vet...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Pudding

Snijd de sukade in kleine stukjes. Kook de gewassen krenten en rozijnen even gaar in een klein...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kerstpudding

Kook de pudding volgens de aanwijzing op de verpakking. Spoel de puddingvorm eerst even om met koud...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Romig Drankje

Klop het geel van vier eieren met vier eetlepels suiker tot het dik en bleek is. Voeg vier...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Speculaasbrokken

Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe, behalve de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Soesjestoren Met Witte Chocolade

Breek de reep chocolade in stukjes en leg die in een kommetje. Laat de chocolade 30 seconden op een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Slagroom-kwarktaart Met Kersen

Bodem Beboter een springvorm (26 cm) en strooi wat bloem over de boter. Verwarm de oven voor op...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Griesmeelpudding Met Cranberrysaus

Kook de griesmeel volgens de aanwijzingen op de verpakking tot pudding. Spoel de puddingvorm om met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sinaasappel- Citroen Granita

Een granita – oorspronkelijk afkomstig uit Italië - is een bevroren mix van fruit, water en suiker....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gevuld Speculaas

Meng met een keukenmachine alle speculaasingrediënten goed door elkaar tot er een zacht, maar...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Speculaaspoppen

Voor vijf grote en tien kleine speculaaspoppen Bereidingswijze Roer de boter met de suiker, het...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Speculaasfiguren

Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe. Kneed het geheel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geglazuurde Tulband

Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de cake in een licht ingevette...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Griesmeelpudding

Stort de griesmeelpuddinkjes op vier koude borden en schep de saus van boerenmeiden er rondomheen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koffie Gekruid

Leg de sinaasappel- en citroenschilletjes in een pan met de kruidnagelen, het kaneelstokje en de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Geroosterde Vijgen Met Crème Fraîche

Klontje roomboter 16 rijpe vijgen 2 eetlepels kristalsuiker 1 eetlepel 1,25 dl crème...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vijgentaart

Vet een taartvorm in met wat boter en bedek de vorm met de plakjes bladerdeeg. Bak de taartbodem 10...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Geitenyoghurt

Vul de thermoskan met versgemolken geitenmelk (van ongeveer 30 graden). Voeg hieraan twee eetlepels...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozengranita

Deze granita smaakt heerlijk verfrissend als toetje, maar ook zo maar als tussendoortje. Om alvast...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vlierbloesemcake Met Geraniumblaadjes

Doe de malse boter in een kom, voeg er suiker bij en klop met een mixer tot eenhomogene massa. Doe...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands