Alle recepten op een rijtje

Witte Choclade Met Pistache Lekkernij

Deze kleine chocolade-sandwiches zijn gevuld met een romige pistache-crème. Smelt de chocolade...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mocha Affogato = Verdronken Ijs

Affogato betekent letterlijk verdronken in het Italiaans. Dit verdronken ijs is een traditio-nele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Espressokoekjes

Voor 25 koekjes Klop met een elektrische mixer de boter met de beide suikers romig. Voeg al...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Romige Kastanjepuree, Knapperig Schuim En Een Toefje Slagroom

Voor 8 schuimpjes Klop de mascarpone met de crème fraîche en de vanillesuiker. Verdeel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Warme Gevulde Appels Met Abrikozen, Dadels En Pistachenootjes

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Verwijder met behulp van een appelboor het klokhuis uit de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

‘Bevroren’ Rode Bessen Met Slagroom Creme

Klop de eiwitten licht op. Bestrijk de trosjes bessen met behulp van een deegkwastje met eiwit....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Frambozen Meringuerol

Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Bekleed een bakplaat (of lage bakvorm) met vetvrij papier en vet...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Roomrijst Toetje Uit Denemarken

Traditie: In Denemarken wordt op kerstavond een grote schaal roomrijst op tafel gezet, waarin een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Hollands Kaasplankje Met Pruimencompote

Een kerstplankje met ca. 4-5 verschillende kazen. Lekker met de zoete pruimencompote. Laat de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Frambozen Schuimpjes

Voor ca. 12 macarons Verwarm de oven voor op 150 ˚C. Zeef de poedersuiker in een kom...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kerstkoekjes Met Anijs

Voor ca. 15 koekjes Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Bekleed 2 bakblikken met bakpapier....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Italiaanse Notenkoekjes

Voor ca. 30 koekjes Rooster de noten in een droge koekenpan ca. 5 minuten. Meng er de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Mince Pies

Voor ca. 12 kleine pies voor vormpjes van 30 milliliter Verwarm de oven voor op 110 ˚C....

Aantal personen: 12 » Keuken: Oosters

Warme Appels Met Walnotentoffee

Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de appels en dep ze droog. Verwijder het klokhuis en schil het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Drie-in-de-pan Pannekoekjes

Dessert voor 4 personen Klop de eieren los. Doe de bloem, de eieren en 2 deciliter melk in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Griesmeel Met Zwarte Bessengelei

Dessert voor 4 personen Doe de melk, suiker, griesmeel en het zout in een pan met dikke bodem en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Jan-in-de-zak

Klop de eieren los, voeg de bloem, de lauwe melk en het oranjebloesemwater toe en roer tot een deeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Letters Van Schuim

Verzamel de initialen uit van de gasten. Verwarm de oven voor op 150 ˚C. Splits de eieren....

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kerstboom Van Kastanjecake

Verwarm de oven voor op 160 ˚C. Vet de bakvorm in. Zeef de bloem, het kastanjemeel, de...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Rode-bessen-chocoladetaart

Chocoladesaus Smelt de chocolade au bain marie en giet er al roerend de slagroom bij. Los de...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands