Alle recepten op een rijtje
Milkshake Met Pepernotenkruimels
Bereiding 1.Schuim de melk, kaneelijs en koekkruiden op in hoge beker met staafmixer tot schuimige...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Speculaas Perentaart
Bereidingstijd: 20 minuten + 50 minuten bakken Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 160 °C....
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Muffins
Bereidingstijd: 15 miniten + 15 minuten 1.Verwarm de oven voor op 200°C. 2.Vermeng het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Perentaart
Bereidingstijd: 30 minuten + 55minuten 1.Verwarm de oven voor op 175 °C. 2.Meng snel de bloem,...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Oma's Appeltaart
Een recept voor een lekkere ouderwetse appeltaart, zoals oma het maakte. Het lekkerste is deze...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Cheesecake
Een typisch Engels gerecht, cheesecake. Niet al te moelijk te maken. ...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Miniappeltaartje Met Pecannootjes
1.Verwarm de oven voor op 200 °C. 2.Schil de appels snijdt in kleine blokjes. Ris de tijmblaadjes...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Mini Appelflapjes
Bereidingstijd: 15 minuten + 15 minuten 10 stuks Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 225 ºC....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Kruidkoektaart Met Mascarpone
Bereidingstijd: 20 minuten + 60 minuten bakken 8 taartpunten Bereiding 1.Verwarm de oven...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Griezelkoekjes
1.Roer de boter en de suiker door elkaar en klop de eieren erdoorheen. Kneed met koele handen de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocoladekoekjes
Bereidingstijd: 15 minuten + 20 minuten 1.Breek de chocolade in kleine stukjes. Smelt de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocolade Kokoskoekjes
Bereidingstijd: 15 minuten + 20 minuten 15 stuks 1.Verwarm de oven voor op 175 ºC of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Baklava Met Vanille Ijs
Baklava is een warm zoet gerecht, oorspronkelijk uit Turkije. De combinatie van dit warme gerecht,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Oosters
Kruisbessentaartje
Kruisbessen zijn vruchten die eigenlijk gekookt of gebakken lekkerder zijn. Het harde, vrij zure...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kweepeerijs
Schil en snijd de kweepeer in stukken. Doe in een grote pan met de suiker, een halve liter water,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tarte Tatin Met Kweepeer
Schil de kweepeer en snijd in stukken. Doe deze in een anti-aanbakkoekenpan (die in de oven kan)...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Hangop Met Kweepeer
Laat de yoghurt in een natte kaasdoek of theedoek minstens 3 uur uitlekken tot een dikke hangop....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bierpannenkoekjes Met Kersenroom
Zeef het bakmeel boven een kom. Voeg ½ theelepel zout toe. Maak een kuiltje en breek er het ei...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelmoes Met Gember En Walnoten
Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder 
het klokhuis. Schil de gember en snijd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gember-vlierbloesempudding
Breng in een steelpan 600 milliliter water met de plakjes gember en 2 eetlepels limoensap aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken