Alle recepten op een rijtje

Café Glacé

Gebruik een zesteur om mooie lange sliertjes van de sinaasappelschil te maken of snijd met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rozenwijngelei

Maak de blaadjes van de rozen los en leg driekwart ervan in een pan. Schenk 200 milliliter water en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Zoet Gevulde Eitjes Van Chocolade

Deze eitjes maakt u met behulp van twee ballonnen. Zorg dat de chocolade goed is afgekoeld, maar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lammetjestaart Met Marscapone En Kokos

In Polen komt met Pasen altijd een cake in de vorm van een lammetje op tafel. Dit lammetje heeft...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Perensorbet

Begin een dag van tevoren met de peerwafeltjes. Was de peren en halveer ze in de lengte. Snijd van...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Perentaartje Met Gorgonzola

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Peren In Cider Met Citroenmelisse

Boen de citroen goed schoon en snijd er dunne reepjes schil af met een zesteur. Schil het stukje...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Biggenstaartjes

Voor circa 30 biggenstaartjes Zoete roze koekjes in de vorm van een krulstaartje Klop met een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Koeienvlaai

Voor 1 vlaai van circa 30 cm doorsnede Deze koeienvlaai lijkt op een klassieke rijstevlaai, maar...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Kaasmeisjes Met Boerenjongens

Lekkere kaashapjes met een alcoholvrije variatie op boerenjongens voor de kinderen. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Walnoot-marshmallow

Bekleed een bakblik van 27×17 cm met een opstaande rand van minimaal 3 cm met bakpapier en bestrooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Notenfudge

Breng de slagroom met de suiker aan de koek en voeg dan de keukenstroop toe. Kook het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Macarons

Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Meng amandelpoeder, de poedersuiker en de bloem. Klop het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Ontbijtkoek Met Basterd En Kaneel

Voor ca. 12 boerderijen, 24 dieren en 48 klompen Meng de bloem, het bakpoeder, het zout en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Worteltjes-ontbijtkoek

Klop in een kom de basterdsuiker, eieren en olie ca. 3 minuten. Zeef er het zelfrijzend...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Warme Peren-steranijs Taartjes

Doe de suiker in een pan die ook in de oven kan en waar de 6 peerhelften in passen. Verhit de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Sinaasappel-rozemarijncake

Boen de sinaasappel goed schoon onder warm water en maak hem droog. Snijd er 4 mooi dunne plakken...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Rabarber-appeltaar Maar DantOmgekeerd

Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Vet een ronde taartvorm van 20 cm doorsnee dun in en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Mango Roomijs

Pureer het vruchtvlees van de mango’s in een keukenmachine tot een gladde massa. Schep de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Cake Met Sinaasappels En Amandelen

Vet een springvorm van 22 cm in doorsnee licht in en bekleed de bodem met bakpapier. Boen de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands