Alle recepten op een rijtje

Dikkoek

Wel de rozijnen in lauw water. Roer een dik beslag van het bakmeel, de eieren, de vanillesuiker,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sorbet Van Cranberrys

Was de bessen en doe ze met de suiker en het water in een pan. Laat het mengsel met het deksel op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Winterse Worteltjestaart

Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng de basterdsuiker en de olie in een grote kom. Voeg daarna...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Walnotentaart

Verwarm de oven voor op 210 graden. Meng de walnoten met 50 gram poedersuiker. Schil de appels,...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Vlindercakejes

Voor 8 cakejes Verwarm de oven voor op 200 graden. Roer de boter en de suiker in een kom tot een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Citroenwaterijs

Verwijder de gele schil van de citroenen en verwijder zonodig het wit van de schil, want dat is...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Citroentaart

175 g boter 200 g bloem Boterkoek Doe alle ingrediënten in een kom. Snijd de boter (met twee...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Chocoladepudding

Houd twee kopjes melk apart en breng de rest van de melk aan de kook. Roer intussen de maïzena en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolade-abrikozentaart

Cake Vet een cakevorm in met boter en verwarm de oven voor op 165 graden. Meng de zachte...

Aantal personen: 12 » Keuken: Frans

Cheesecake

Verkruimel de koekjes fijn en smelt de boter. Meng deze twee goed. Bekleed de bodem van een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Charlotte Russe

Gebruik voor deze pudding een gladde, rechte vorm. Vet de bodem van de vorm in met olie. Zet de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Krakelingen

Meng in een ruime kom alle ingrediënten door elkaar en kneed er een stevig deeg van. Draai het deeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zachte Chocoladetaart

Verwarm de oven voor op 175 graden. Breek de chocolade in stukken en laat ze au bain marie smelten....

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Bramen-kaastaart

Zeef de bloem en het zout en doe deze ingrediënten in een kom. Snijd de boter er door en wrijf het...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Bosvruchtentaart

Meng de bloem, de boter, de basterdsuiker, het ei, de citroenrasp en een snufje zout in een kom....

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Bosvruchtensorbet

Was het fruit en pureer het samen met de suiker en het citroensap. Voeg aan het fruitmengsel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fruitcocktail

Een heerlijke cocktail op basis van meloen, mét een tikkeltje witte rum: een verleidelijke...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Zomerpudding

Spoel de puddingschaal om met koud water. Snijd de korsten van het brood en snijd er een cirkel uit...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Zoete Melktaart

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet de quichevorm met wat boter in. Roer voor de bodem de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Bosbessen-yoghurtijs

Meng de yoghurt, de vanille-essence en de honing door elkaar en zet het mengsel in de vriezer. Doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands