Alle recepten op een rijtje
Dikkoek
Wel de rozijnen in lauw water. Roer een dik beslag van het bakmeel, de eieren, de vanillesuiker,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sorbet Van Cranberrys
Was de bessen en doe ze met de suiker en het water in een pan. Laat het mengsel met het deksel op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Winterse Worteltjestaart
Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng de basterdsuiker en de olie in een grote kom. Voeg daarna...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Walnotentaart
Verwarm de oven voor op 210 graden. Meng de walnoten met 50 gram poedersuiker. Schil de appels,...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Vlindercakejes
Voor 8 cakejes Verwarm de oven voor op 200 graden. Roer de boter en de suiker in een kom tot een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Citroenwaterijs
Verwijder de gele schil van de citroenen en verwijder zonodig het wit van de schil, want dat is...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Citroentaart
175 g boter 200 g bloem Boterkoek Doe alle ingrediënten in een kom. Snijd de boter (met twee...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Chocoladepudding
Houd twee kopjes melk apart en breng de rest van de melk aan de kook. Roer intussen de maïzena en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocolade-abrikozentaart
Cake Vet een cakevorm in met boter en verwarm de oven voor op 165 graden. Meng de zachte...
Aantal personen: 12 » Keuken: Frans
Cheesecake
Verkruimel de koekjes fijn en smelt de boter. Meng deze twee goed. Bekleed de bodem van een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Charlotte Russe
Gebruik voor deze pudding een gladde, rechte vorm. Vet de bodem van de vorm in met olie. Zet de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Krakelingen
Meng in een ruime kom alle ingrediënten door elkaar en kneed er een stevig deeg van. Draai het deeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zachte Chocoladetaart
Verwarm de oven voor op 175 graden. Breek de chocolade in stukken en laat ze au bain marie smelten....
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Bramen-kaastaart
Zeef de bloem en het zout en doe deze ingrediënten in een kom. Snijd de boter er door en wrijf het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Bosvruchtentaart
Meng de bloem, de boter, de basterdsuiker, het ei, de citroenrasp en een snufje zout in een kom....
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Bosvruchtensorbet
Was het fruit en pureer het samen met de suiker en het citroensap. Voeg aan het fruitmengsel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Fruitcocktail
Een heerlijke cocktail op basis van meloen, mét een tikkeltje witte rum: een verleidelijke...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Zomerpudding
Spoel de puddingschaal om met koud water. Snijd de korsten van het brood en snijd er een cirkel uit...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Zoete Melktaart
Verwarm de oven voor op 200 graden en vet de quichevorm met wat boter in. Roer voor de bodem de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Bosbessen-yoghurtijs
Meng de yoghurt, de vanille-essence en de honing door elkaar en zet het mengsel in de vriezer. Doe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands