Alle recepten op een rijtje

Coupe Carre

Verkruimel de meringues. Klop de slagroom met de frambozenjam. Schep de mascarpone,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zelfgemaakte Krentenbolletjes Met Roomijs Stoofpeer-Kaneel

Meng de bloem met het zout in een ruime kom. Giet de lauwe melk in een kommetje en los hier de gist...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Chocolade Rol Gevuld Met Yoghurtijs Bosvruchten

Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Laat de kersen in een zeef goed...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Marsepeinpakketjes Gevuld Met Slagroomijs Light

Maal de amandelen zo fijn mogelijk in de keukenmachine. Voeg de poedersuiker toe en meng alles goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ijstaartje Van Kaneel-stoofpeerijs Met Chocoladesaus

Smelt alle ingrediënten voor de saus in de magnetron, gedurende 1 à 1,5 minuut op 700 watt. Roer de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mascarpone-fruittaartjes Met Slagroomijs Light

Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet de bakvormpjes in. Snijd van de 6 vellen filodeeg 12 vierkanten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofpeertjes Met Roomijs Stoofpeer Kaneel

Schil de peertjes maar laat de steeltjes zitten. Breng de peertjes in een pan met de wijn, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Abrikozen-kersentaart

Verwarm de oven voor op 175°C. Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel met de basterdsuiker en een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Warme Ricottacakejes Met Ijs En Limoensaus

Verwarm de oven voor op 200°C. Wel de rozijnen 5 minuten in een bakje met heet water. Boen 1 limoen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Chocoladetaart

Beboter een springvorm (Ø 26 cm) met margarine en verwarm de oven voor op 150°C. Breek de chocolade...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Citroensorbet Met Net Dat Beetje Meer

Schep in 4 kleine glaasjes een bolletje citroensorbetijs. Schenk over elk bolletje een scheutje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Oliebollentaart Met Custardschuim

Smelt de boter. Snijd het vanillestokje over de lengte open en schraap het merg eruit. Breek of...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Bananen-karameltaartjes

Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng de gemberpoeder door de suiker. Doe de suiker met 2 eetlepels...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Belgische Chocoladetaart

Verwarm de oven voor op 175°C. Splits de eieren. Rooster in een droge koekenpan de hazelnoten...

Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken

Bruchetta Met Aardbeien En Basilicum In Balsamicostroop

20 minuten Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de rode wijn samen met de balsamicoazijn in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Sinaasappel Pannacotta's Met Sinaasappel-cranberrysaus

5 minuten Week de gelatine in koud water. Breng in een pannetje de crème fraîche met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Mascarponecake Met Pruimensaus

Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan rondom bruin....

Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans

Bosvruchtencompote Met Mascarpone

Breng suiker, citroensap en een eetlepel margarine in een pannetje aan de kook en laat het lichtjes...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Aardappelcake Met Cranberries

Kook de aardappels in ca 20 minuten gaar in water zonder zout. Knijp ze door een pureeknijper en...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Sachertorte

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de springvorm in en bedek de bodem met een rondje...

Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken