Alle recepten op een rijtje
Noord Afrikaanse Klappertaart
•50 gram basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook in een pan het water met de klapper,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Florentiners - Koekjes Uit Italie
(10-12 stuks) Verwarm de oven voor op ca. 180°C. Hak de noten, sinaasappelschil, kersen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cake Met Bananen En Mango
Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Schil de bananen en mango en prak ze fijn....
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Pompoentaart
Verwarm de oven voor op 190ºC. Maak de pompoen schoon en snijd 100 g vruchtvlees in blokjes en...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Yoghurttaart Met Mandarijnen
Verwarm de oven voor op 190ºC. Smelt de boter en laat deze afkoelen. Klop eieren, eidooiers, suiker...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Chocolade Bieten Taart
Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Pureer de bietjes in een...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Soezen
Verwarm de oven voor op 200ºC. Breng in een pan de melk met het water, het zout en de boter aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocolade-Pindakaastaart Volgens Amerikaans Recept
Verwarm de oven voor op 190°C (heteluchtoven 170°C). Vet de springvormen in. Bereiding Klop de...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Bavaroisetaart Met Asperges En Zoete Wijn
Kook de asperges gaar in water met een beetje zout. Giet ze af, maar bewaar het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Zoete Pizza
Voorbereiding Hak de pijnboompitten grof. Bereiding Meng de gist, zout, kaneel, anijszaad en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Griekse Yoghurt-Pistachecake
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Mix in de keukenmachine alle ingrediënten voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Abrikozen-kersentaart
Verwarm de oven voor op 175°C. Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel met de basterdsuiker en een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Mascarponecake Met Pruimensaus
Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan rondom...
Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans
Fruitsalade Met Geroosterde Muesli
Schep het vruchtvlees uit de meloen en watermeloen en snijd het in grove stukken. Schil de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paasbrood Met Ijs
Wel de rozijnen ca. 30 seconden met de rum in de magnetron (vol vermogen). Roer een gladde saus...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaassalade Met Perensorbet
Schik de slablaadjes in aparte kommetjes. Voeg stukjes Roquefort, plakjes peer, pijnboompitten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Citroensorbet
Pel de citroenen. Snijd enkele schillen in fijne reepjes. Laat in een pan twee eetlepels witte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bessencompote
Rits de aalbessen van de steeltjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Was het fruit....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stoofappels Met Geitenkaas
Snijd de appels in 2 en schik ze in een ovenschotel met het snijvlak naar boven. Druppel er het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Frambozen Ijs Met Rode Vruchten
Neem 4 champagneglazen. Snij de aardbeien in 4 en de kruisbessen in 2. Leg op de bodem van het glas...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken