Alle recepten op een rijtje

Aardbeien Met Chocolade

65 minuten Doe de chocolade en de Solo Vloeibaar in een kom. Laat 2 minuten smelten in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Frambozen-sesamflensjes

15 minuten Doe de frambozen met de honing en de likeur in een schaal en schep ze voorzichtig om....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ingepakte Peren

30 minuten Kneed alle ingrediënten voor het deeg tot een homogene massa die niet meer aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gelee Van Kokosnoot En Chocolade

70 minuten Laat de gelatine weken in koud water. Giet de kokosmelk in een kookpot. Voeg...

Aantal personen: 6 » Keuken: Anders

Rood Fruit Met Gegrilde Pijnboompitten

15 minuten Pers de citroen. Laat een braadpan heel heet worden. Doe er de pijnboompitten in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Panettone-custardtaart

35 minuten Verhit de grill op 180°C. Doe de pruimen in een ovenschaal en schenk er de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Peren Met Amandelen Gratin

20 minuten Klop de eierdooiers en de suiker tot ze wit en schuimig zijn (zo dik als...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kaastaart Met Mascarpone

75 minuten Klop de Solo romig, meng er de poedersuiker door en klop er 1 ei onder. Voeg de bloem...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Vruchtencrumble

30 minuten Warm de oven op 108° voor. Bereiding Schik het fruit in een ovenschotel en roer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Brickdeegtaartjes Met Mango

35 minuten Verwarm de oven voor op 195°. Bereiding Klop de Solo romig met de griessuiker....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Romige Pruimenvla

In plaats van slagroom kunt u ook vanillevla gebruiken. De pruimen wassen en met het water in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofperen Bereid Met Vanillethee

Snij de peren in 2, haal er het klokhuis uit en giet er de Porto in. Strooi er de suiker over...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Granite Van Zomerfruit

Los de suiker in het lauwwarme water op. Pers het sap uit de citroen. Pel en ontpit het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Avocadosorbet

Kook de suiker samen met een glas water in een steelpan. Laat zo’n 2 minuten koken en laat...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Vijgen In Filodeeg

Snij de vijgen in stukken en bestrooi ze met de suiker. Pak ze elk in een stuk deeg in....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ingepakte Verse Vijgen

Snij de vijgen in 2 en smeer het snijvlak in met een beetje anijszaad en kaneelpoeder. Verdeel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Meringuegebak Met Vijgen

Klop de eiwitten zeer stijf op en roer er beetje bij beetje de suiker bij. De eiwitten moeten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Meloen - Ijs En Gember

Pers het sap van de sinaasappel en de citroen. Meng met de honing en de rosé wijn en laat er de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groene Thee-ijs

Laat de gelatine weken in water. Warm de melk met de suiker en laat er de thee in trekken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mousse Van Passievruchten

Week de gelatine in een bodempje water. Roer de suiker met de melk glad en roer er het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken