Alle recepten op een rijtje

Appel-rozijnentaartjes

Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius. Breng in een pan de rozijnen met het sinaasappelsap aan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fruittartelettes

(Voor 20 stuks petit fours) Verwarm de oven voor op 200ºC. Bak de snackcups een paar minuutjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Citroentaartjes Met Zomerfruit

Snijd de boter in stukjes en kneed een deeg van boter, suiker, bloem, citroenrasp en zout. Verpak...

Aantal personen: 2 » Keuken: Spaans

Herfstcake

Verwarm de oven voor op 180ºC. Hak de koekjes in stukken, doe ze in een kom en schenk de likeur...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Landelijke Taart Met Bladerdeeg En Nectarines

Verwarm de oven voor op 200ºC. Laat het deeg ontdooien en leg de plakjes op elkaar. Rol ze uit tot...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozentaart

Verwarm de oven voor op 200ºC. Kneed een deeg van bloem, in blokjes gesneden boter, suiker,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Cassata Siciliana

Snijd de biscuit overlangs in 2 plakken. Leg de onderste helft in een springvorm. Besprenkel de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Chocoladerondjesi

Week de rozijnen in warm water of vin santo en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Chocolade-specerijentaart

1. Verwarm de oven voor op 160°C. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Roer de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Friese Drabbelkoeken

Zeef de bloem met het boekweitmeel boven een kom en doe het zout, de suiker, de kaneel en het ei...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Schwarzwälder Kirchtorte

Verwarm de oven voor op 180ºC. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Roer de zachte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Anders

Aardbeientaart Met Verse Roomkaas

Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Besprenkel 500 gr hele aardbeien met 2 eetlepels...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Grapefruittaart

1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Splits de eieren. Mix in een kom de eidooiers en voeg langzaam de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Amaretto Fudge

1. Snijd het vanillestokje open en schraap het merg eruit. Verhit in een pan de slagroom met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Slagroomtaart

Bereiding Verwarm de oven voor op 180ºC. Splits de eieren. Mix in een kom de eidooiers en voeg...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Apfelstrudel Met Walnoten

1.Kneed alle ingrediënten voor het deeg in de keukenmachine met deeghaken door elkaar tot een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Chocoladebiscuit

1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop de eieren met de suiker au bain marie, tot het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurtjescrème

1. Week de gelatine ca. 10 minuten in koud water. Verwarm al roerend in een pan het citroensap met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademousse

1. Breng in een pan de melk aan de kook. Klop intussen de eidooiers los met de suiker en giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Koffiekoek

Meng de suiker met de margarine in een kom, voeg de eieren toe en mix het tot een romig geheel. Doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands