Alle recepten op een rijtje

Ananas Met Vanilleroom En Tijm
Snijd de bovenkant en een plakje van de onderkant van de ananas. Snijd de ananas in de lengte in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perzikspies
Was en halveer de perziken, verwijder de pit. Snijd de perzikhelften elk in 3 parten en rijg ze per...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Poffer Met Zomerfruitsalade
Meng het fruit in een schaal met het sap en eventueel een schepje rietsuiker. Dek de schaal af en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocoladepannenkoek Met Frambozen
Breek de chocolade in 4 repen. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing (anders breken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Marshmallow-fruitspiesen Met Chocoladesaus
Schep het fruit in een schaal om met de olie. Rijg om en om een marshmallow en een stukje fruit aan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelringen Met Boerenjongens
Verwijder het klokhuis van de appels met een appelboor. Snijd de ongeschilde appels in plakken van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Luikse Wafel Met Aardbeien En Chocola
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze doormidden. Leg op elk stuk aluminiumfolie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Banaan Met Rum En Sinaasappel
Was de bananen en snijd ze door het steeltje met schil en al in de lengte doormidden. Maak enkele...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenkaas Met Druiven En Walnoten
Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Meloen Met Gembermascarpone
Hak de gemberbolletjes fijn. Roer in een kom de mascarpone los met 2 eetlepels gembersiroop en meng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Peer Met Ricotta En Citroen
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers een halve citroen uit. Rooster in een droge...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Flensje Met Tropisch Fruit En Vanilleboter
Roer in een kom de boter zacht. Snijd het vanillestokje open en schraap met een mesje het merg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaneel-toffee-appeltjes
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng de kaneelstok met de boter en bruine suiker in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelsalade Met Appelcider
Breng in een kleine pan 150 ml appelcider met 1 eetlepel basterdsuiker aan de kook. Voeg de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Yoghurt Met Honing
Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen. Roer de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Griekse Yoghurt Met Kletskoppen En Walnoten
Meng de blauwe bessen, op enkele na voor garnering, door de yoghurt. Leg 4 kletskoppen op 4 borden....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Verse Vijgen Met Walnoten En Kaas
Was de vijgen en snijd de steeltjes en de kroontjes eraf. Snijd de vijgen in kleine stukjes en doe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Verse Vijgen Gekookt In Saffraanhoning
Was de vijgen. Leg de saffraandraadjes in een bodempje warm water. Smelt de boter in een pannetje,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Flensjes
Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Meng in een andere kom de eieren en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

IJs Met Geitenkaas En Balsamico
Breng in een pan de slagroom en melk aan de kook. Klop de dooiers met de suiker en giet er...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans