Alle recepten op een rijtje

Ananas Met Vanilleroom En Tijm

Snijd de bovenkant en een plakje van de onderkant van de ananas. Snijd de ananas in de lengte in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perzikspies

Was en halveer de perziken, verwijder de pit. Snijd de perzikhelften elk in 3 parten en rijg ze per...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Poffer Met Zomerfruitsalade

Meng het fruit in een schaal met het sap en eventueel een schepje rietsuiker. Dek de schaal af en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocoladepannenkoek Met Frambozen

Breek de chocolade in 4 repen. Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing (anders breken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Marshmallow-fruitspiesen Met Chocoladesaus

Schep het fruit in een schaal om met de olie. Rijg om en om een marshmallow en een stukje fruit aan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelringen Met Boerenjongens

Verwijder het klokhuis van de appels met een appelboor. Snijd de ongeschilde appels in plakken van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Luikse Wafel Met Aardbeien En Chocola

Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd ze doormidden. Leg op elk stuk aluminiumfolie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Banaan Met Rum En Sinaasappel

Was de bananen en snijd ze door het steeltje met schil en al in de lengte doormidden. Maak enkele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenkaas Met Druiven En Walnoten

Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Meloen Met Gembermascarpone

Hak de gemberbolletjes fijn. Roer in een kom de mascarpone los met 2 eetlepels gembersiroop en meng...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Peer Met Ricotta En Citroen

Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers een halve citroen uit. Rooster in een droge...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Flensje Met Tropisch Fruit En Vanilleboter

Roer in een kom de boter zacht. Snijd het vanillestokje open en schraap met een mesje het merg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaneel-toffee-appeltjes

Verwarm de oven voor tot 180 °C. Meng de kaneelstok met de boter en bruine suiker in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelsalade Met Appelcider

Breng in een kleine pan 150 ml appelcider met 1 eetlepel basterdsuiker aan de kook. Voeg de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Yoghurt Met Honing

Hak de hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan. Laat ze afkoelen. Roer de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Griekse Yoghurt Met Kletskoppen En Walnoten

Meng de blauwe bessen, op enkele na voor garnering, door de yoghurt. Leg 4 kletskoppen op 4 borden....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Verse Vijgen Met Walnoten En Kaas

Was de vijgen en snijd de steeltjes en de kroontjes eraf. Snijd de vijgen in kleine stukjes en doe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Verse Vijgen Gekookt In Saffraanhoning

Was de vijgen. Leg de saffraandraadjes in een bodempje warm water. Smelt de boter in een pannetje,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Flensjes

Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Meng in een andere kom de eieren en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

IJs Met Geitenkaas En Balsamico

Breng in een pan de slagroom en melk aan de kook. Klop de dooiers met de suiker en giet er...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans