Alle recepten op een rijtje

Zonnevis Met Zeebrugse Garnaaltjes

De zonnevis kort bakken en dresseren op een voorverwarmd bord. Voor de saus: 1 dl mosselsap + 1 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Eieren

Halveer de eieren in de lengte, verwijder de dooiers en prak ze fijn. Spoel de eiwitten uit en laat...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Zwoerdkrokantjes

- Kook het zwoerd met de kruiden, peper en zout , en knoflook , gedurende minstens 2 uur tot het...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Schuim Kransjes

Doe de eiwitten in een kom en klop ze stijf, maar niet droog. Voeg de helft van de suiker toe en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Scholrolletjes Met Bieslook En Garnaal

Dep de scholfilets droog. Controleer of er geen graatjes meer in zitten. Bestrooi de filets met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozen Sabayon

Bereiding Baba 10 min. in de oven op 200 graden. Voordien eerst laten rijzen. Bereiding Sabayon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Saucijsspiesen Met Perzik En Ui

500 gram saucijsjes 2 2 1. Wel de saucijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saucijspakketjes Met Zuurkool

Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de casselerrib, de paprika, het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Meerval Uit De Oven

1. De meervalfilet in stukken van circa 30 g verdelen en kruiden met peper en zout. 2. Een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelkoekjes

Schil de aardappelen en rasp ze grof, het liefst in dunne flinters boven een grote mengkom. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rouleau Rouge

Verwarm de oven voor op 190 graden. Rooster de hele paprika’s in 10 ŕ 15 minuten tot ze een beetje...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Vispotje Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en blancheer ze in ruim...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rode Kool

Snij de rode kool in stukken en was deze. Snij de ui en het spek. Maak een koekenpan heet en doe er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rode Chili Pasta

Voor ongeveer 80 gram chili pasta = 4 opgehoopte eetlepels zoal op de foto 1. Laat de droge...

Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters

Rivierkreeftjes ŕ La Bordelaise

- Was de levende rivierkreeften en chatreer ze. Dit wil zeggen het darmkanaal verwijderen, een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Frans

Rijst Met Kersen En Kaneel

Gekookte witte rijst met kersen en kaneel. Laat de kersen eerst uitlekken. Voeg de kersen bij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Quesadilla Met Prei En Roomkaas

-Bestrijk 2 tortilla's met de tomatensaus. Verdeel de prei met het pepertje erover. - Bestrijk de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Broccoli Puree

Snijd de roosjes van de broccolistronken. Het lichte groen van de stronken is eventueel ook nog te...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kleine Pannenkoekjes

Klop de eieren samen met de helft van de melk gedurende een paar minuten. Voeg alle bloem er ineens...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pizza Met Sardientjes En Kaas

Tomatensaus: tomatenketchup mengen met: beetje kruidenbouillon, oregano, knoflook. Maak het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans