Alle recepten op een rijtje

Zoete Toscaanse Hazelnootbroodjes

Et een bakplaat in met Becel Voor koken, (roer)bakken en braden. Roer de kwark, melk, Becel Dieet...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Broodje Madras

Snijd de eieren in plakjes. Roer de kerriepoeder door Becel Dressing en kwark en maak deze dressing...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broodje Tonijnsalade

Laat de tonijn uitlekken en maak de stukjes vis met een vork los. Snijd de augurk en zilveruitjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bolletje Gezond

Snijd het bolletje in tweeën en besmeer beide helften met kwark. Leg het blaadje sla, het plakje...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Roggebrood Met Frisse Huttekaas

Maak een mengsel van de Hüttenkäse, blokjes appel, ringetjes ui, fijngesneden augurk en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Ciabatta Met Parmaham En Vijgen

Was de vijgen, dep ze droog en snijd ze in plakjes. Snijd de broodjes open en besmeer ze met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Suikerbrood Met Aardbeien En Amandelen

Rooster in een droge koekenpan de amandelen goudbruin. Meng de suiker erdoor. Maak de aardbeien...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rozijnenbrood Met Gorgonzola

Rooster de boterhammen eventueel. Besmeer de boterhammen met de halvarine en beleg 4 boterhammen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Foccacia Met Venkelrauwkost En Zalm

Maak de venkelknol schoon en snijd hem in flinterdunne reepjes. Breng het op smaak met citroensap,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Koffiecroissants

Hak de walnoten fijn in de blender en voeg er de bruine suiker, koffie en vanillesuiker aan toe....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hartige Wentelteefjes

Snijd van het brood de korstjes af. Klop het ei los met de melk en doe er paprikapoeder en peper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Panini Met Zalm

Snijd de panini open, besmeer de broodjes met Becel pro.activ en beleg deze met een blaadje sla en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Toast Met Gegrilde Asperges

Verwarm de oven voor op 230°C (heteluchtoven 210°C). Rooster de sneetjes brood tot ze lichtbruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kruidenbrood

Doe de bloem in een kom. Maak een kuiltje en strooi er de gist in. Strooi het zout en de suiker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Toast Van Stokbrood

Snij het stokbrood in zeer dunne plakjes, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rozijnen Sandwichbroodjes

Meng de bloem met de gist de suiker en een snuifje zout. Vorm een kuiltje in het midden en giet...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Crostini Met Tapenade

Dep de ansjovis droog en pel de look. Laat de kappertjes uitlekken. Doe de ansjovisfilets,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Brood Met Olijven En Zongedroogde Tomaten

45 minuten Breng de melk aan de kook en smelt er de Solo in. Snipper de tomaten en de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Croque Met Brugse Kaas

Beleg één kant van 4 sneetjes brood met: gekookte ham, kaas en een dun schijfje tomaat. Doe er...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Worstenbroodjes

Snipper de sjalot en knoflook zeer fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Voeg het ei en paneermeel...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands