Alle recepten op een rijtje
Zoete Toscaanse Hazelnootbroodjes
Et een bakplaat in met Becel Voor koken, (roer)bakken en braden. Roer de kwark, melk, Becel Dieet...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Broodje Madras
Snijd de eieren in plakjes. Roer de kerriepoeder door Becel Dressing en kwark en maak deze dressing...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Broodje Tonijnsalade
Laat de tonijn uitlekken en maak de stukjes vis met een vork los. Snijd de augurk en zilveruitjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bolletje Gezond
Snijd het bolletje in tweeën en besmeer beide helften met kwark. Leg het blaadje sla, het plakje...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Roggebrood Met Frisse Huttekaas
Maak een mengsel van de Hüttenkäse, blokjes appel, ringetjes ui, fijngesneden augurk en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Ciabatta Met Parmaham En Vijgen
Was de vijgen, dep ze droog en snijd ze in plakjes. Snijd de broodjes open en besmeer ze met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Suikerbrood Met Aardbeien En Amandelen
Rooster in een droge koekenpan de amandelen goudbruin. Meng de suiker erdoor. Maak de aardbeien...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rozijnenbrood Met Gorgonzola
Rooster de boterhammen eventueel. Besmeer de boterhammen met de halvarine en beleg 4 boterhammen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Foccacia Met Venkelrauwkost En Zalm
Maak de venkelknol schoon en snijd hem in flinterdunne reepjes. Breng het op smaak met citroensap,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Koffiecroissants
Hak de walnoten fijn in de blender en voeg er de bruine suiker, koffie en vanillesuiker aan toe....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hartige Wentelteefjes
Snijd van het brood de korstjes af. Klop het ei los met de melk en doe er paprikapoeder en peper...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Panini Met Zalm
Snijd de panini open, besmeer de broodjes met Becel pro.activ en beleg deze met een blaadje sla en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Toast Met Gegrilde Asperges
Verwarm de oven voor op 230°C (heteluchtoven 210°C). Rooster de sneetjes brood tot ze lichtbruin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kruidenbrood
Doe de bloem in een kom. Maak een kuiltje en strooi er de gist in. Strooi het zout en de suiker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Toast Van Stokbrood
Snij het stokbrood in zeer dunne plakjes, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rozijnen Sandwichbroodjes
Meng de bloem met de gist de suiker en een snuifje zout. Vorm een kuiltje in het midden en giet...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Crostini Met Tapenade
Dep de ansjovis droog en pel de look. Laat de kappertjes uitlekken. Doe de ansjovisfilets,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Brood Met Olijven En Zongedroogde Tomaten
45 minuten Breng de melk aan de kook en smelt er de Solo in. Snipper de tomaten en de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Croque Met Brugse Kaas
Beleg één kant van 4 sneetjes brood met: gekookte ham, kaas en een dun schijfje tomaat. Doe er...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Worstenbroodjes
Snipper de sjalot en knoflook zeer fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Voeg het ei en paneermeel...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands