Alle recepten op een rijtje

Wentelteefjes Op Z'n Brabants

Snij of druk uit elke plak krenten- of rozijnenbrood twee rondjes ter grootte van het geitenkaasje....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Toast Met Aardbeien En Limoen-mascarpone

10 minuten Besmeer de sneetjes brood ruim met margarine, bestrooi ze met wat poedersuiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Broodje Kerrie

Snijd de eieren in plakjes. Roer de kerriepoeder door Becel Dressing en kwark en maak deze dressing...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Knäckebröd Met Avocadosalade

Prak de avocado fijn en snijd de tomaat, het ei en het lente-uitje in kleine stukjes. Meng alles...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Gemengde Salade Met Rosbief

Leg de sneetjes brood op vier bordjes en verdeel de gewassen, gedroogde sla erover. Verhit Becel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Donuts

Meng de gist met 4 eetlepels water, de melk, de dooiers en 30 g bloem. Laat het mengsel (= zetsel)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Paasbrood Met Saucijzenvulling En Ei

Kook de eieren 8 minuten en laat ze dan schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren. Maak...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Bloempotbroodjes Met Rozemarijn

Was de bloempotjes goed en bestrijk de binnenkant met een beetje olijfolie. Maak het brooddeeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Briochebroodjes Met Toffee Ijs

Snijd de briochebroodjes open. Zet de onderkanten in de eierdopjes. Schep op elk broodje een klein...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

French Toast Met Maplesyrup

Snijd 8 plakken van 2 cm dik van het casinobrood. Klop de eieren los met de melk. Week hierin de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scones

Voor ca. 20 stuks: Verwarm de oven voor op 220ºC. Schep in een kom het zelfrijzend bakmeel met 2...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Italiaans Belegd Brood

Bak het brood af in de oven. Meng de vloeibare margarine met de tijm en peper. Snijd het brood...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Egg Benedictine- Gepocheerd Ei Met Hollandaisesaus

Halveer de beschuitbollen, rooster ze goudbruin en leg ze op vier borden. Verhit 1 eetlepel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Bagel Met Tonijnsalade

Laat de tonijn uitlekken. Snijd de ui, de appel en de augurken fijn. Voeg hier de tonijn,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kleine Muffins

Verwarm de oven voor op 160 ºC. Roer de Becel Voor koken, (roer)bakken en braden samen met de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Panini Met Zalm

Snijd de panini open, besmeer de broodjes met Becel pro.activ en beleg deze met een blaadje sla en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Scones

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Zeef de bakmeel boven een beslagkom en roer er de bakpoeder, een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Toast Met Gegrilde Appel

Rooster de boterhammen. Verwijder met een appelboor het klokhuis uit de appel. Snijd de appel in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Waldkornbroodje Met Hüttenkäse

Besmeer de broodjes met Becel pro.activ en Hüttenkäse. Snijd de radijsjes in plakjes en leg deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zadenbolletje Met Tomaat

Besmeer de broodjes met Becel pro.activ. Snijd de tomaat en de mozzarella in plakjes. Beleg het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans