Alle recepten op een rijtje
Wentelteefjes Op Z'n Brabants
Snij of druk uit elke plak krenten- of rozijnenbrood twee rondjes ter grootte van het geitenkaasje....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Toast Met Aardbeien En Limoen-mascarpone
10 minuten Besmeer de sneetjes brood ruim met margarine, bestrooi ze met wat poedersuiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Broodje Kerrie
Snijd de eieren in plakjes. Roer de kerriepoeder door Becel Dressing en kwark en maak deze dressing...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Knäckebröd Met Avocadosalade
Prak de avocado fijn en snijd de tomaat, het ei en het lente-uitje in kleine stukjes. Meng alles...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Gemengde Salade Met Rosbief
Leg de sneetjes brood op vier bordjes en verdeel de gewassen, gedroogde sla erover. Verhit Becel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Donuts
Meng de gist met 4 eetlepels water, de melk, de dooiers en 30 g bloem. Laat het mengsel (= zetsel)...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Paasbrood Met Saucijzenvulling En Ei
Kook de eieren 8 minuten en laat ze dan schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren. Maak...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Bloempotbroodjes Met Rozemarijn
Was de bloempotjes goed en bestrijk de binnenkant met een beetje olijfolie. Maak het brooddeeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Briochebroodjes Met Toffee Ijs
Snijd de briochebroodjes open. Zet de onderkanten in de eierdopjes. Schep op elk broodje een klein...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
French Toast Met Maplesyrup
Snijd 8 plakken van 2 cm dik van het casinobrood. Klop de eieren los met de melk. Week hierin de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Scones
Voor ca. 20 stuks: Verwarm de oven voor op 220ºC. Schep in een kom het zelfrijzend bakmeel met 2...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Italiaans Belegd Brood
Bak het brood af in de oven. Meng de vloeibare margarine met de tijm en peper. Snijd het brood...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Egg Benedictine- Gepocheerd Ei Met Hollandaisesaus
Halveer de beschuitbollen, rooster ze goudbruin en leg ze op vier borden. Verhit 1 eetlepel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Bagel Met Tonijnsalade
Laat de tonijn uitlekken. Snijd de ui, de appel en de augurken fijn. Voeg hier de tonijn,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kleine Muffins
Verwarm de oven voor op 160 ºC. Roer de Becel Voor koken, (roer)bakken en braden samen met de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Panini Met Zalm
Snijd de panini open, besmeer de broodjes met Becel pro.activ en beleg deze met een blaadje sla en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Scones
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Zeef de bakmeel boven een beslagkom en roer er de bakpoeder, een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Toast Met Gegrilde Appel
Rooster de boterhammen. Verwijder met een appelboor het klokhuis uit de appel. Snijd de appel in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Waldkornbroodje Met Hüttenkäse
Besmeer de broodjes met Becel pro.activ en Hüttenkäse. Snijd de radijsjes in plakjes en leg deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zadenbolletje Met Tomaat
Besmeer de broodjes met Becel pro.activ. Snijd de tomaat en de mozzarella in plakjes. Beleg het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans