Alle recepten op een rijtje

Tonijntartaar Met Mangopuree

Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Asperges Op Italiaanse Wijze

Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte). Laat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gegrilde Tonijn Met Groentesate's

Maak de primeurs schoon en blancheer ze. Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pizza-focaccia Met Geitenkaas

Doe de bloem in een kom en voeg er de gist en de suiker aan toe. Maak een kuiltje in het midden...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gekruide Courgettes Op Pakistaanse Wijze

Verhit de Solo in een stoofpan met dikke bodem en bak de ui in 4 minuten bruin. Voeg de in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemarineerde Lamsbout

Verwijder het vet van de lamsbout. Meng in een kom de helft van de oregano, de tijm, de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Zalmpasteitje Met Asperges

Schil de witte asperges en kook ze gedurende 10 min. in 1 liter water. Koel ze vervolgens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Brood Met Olijven En Zongedroogde Tomaten

45 minuten Breng de melk aan de kook en smelt er de Solo in. Snipper de tomaten en de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Tomatencompote Van Groene Tomaten

Snij de tomaten door en ontpit ze. Snij ze in plakjes en leg ze in een roestvrije stalen pot....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Rabarbersorbet

Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een pan, voeg er een halve liter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tzatziki

Doe de komkommer, de knoflook, de munt, dille en de paprika in de kom van een keukenrobot. Laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Rabarber- En Honingcompote

Verwarm de oven voor op 170°C. Schil de rabarber en snij hem in stukken van 2,5 cm lang....

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Crostini Met Tapenade

Dep de ansjovis droog en pel de look. Laat de kappertjes uitlekken. Doe de ansjovisfilets,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bessencompote

Rits de aalbessen van de steeltjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Was het fruit....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Nieuwe Aardappelen In Romige Bieslookdressing

Borstel de nieuwe aardappelen. Kook ze in water en een koffielepel zeezout zo'n 10 tot 15...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands