Alle recepten op een rijtje

Mexicaanse Rode Pepersaus
Snij de pepertjes doormidden en verwijder de zaadjes. Hak de pepertjes, uien, tomaten en het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Gepofte Aardappelen Met Gesmolten Kaas, Kappertjes En Rucolasaus
Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water. Pel de aardappelen en hou ze warm....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Groene Gnocchi Van Spinazie En Ricotta
Kook de spinazie gedurende een paar minuten. Druk zorgvuldig al het vocht eruit en hak de spinazie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gegrilde Gemengde Groenten
Snij de aubergine in 3 mm dikke schijven, en de courgettes in dwarse schijven, ook zo'n 3 mm dik....
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Rijst Met Een Oosters Tintje
Kook de basmatirijst in gezouten water. Wanneer de korreltjes gaar zijn, spoel je ze koud....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Wortel-courgette Scones
Rasp de wortelen en de courgettes. Klop de eieren los en roer er de bloem en de melk door tot...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Blinis
Meng de bloem met de helft van de melk, de suiker en de gist door elkaar. Laat rijzen tot het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Aardappeltaart Met Spek En Kaas
Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Bak ze in de Solo kort aan en schik ze in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rozijnen Sandwichbroodjes
Meng de bloem met de gist de suiker en een snuifje zout. Vorm een kuiltje in het midden en giet...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Aardappelsoufflé
Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout. Kook de aardappelen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Tempura Van Mini-primeurgroenten
Giet de Solo frituur olie in een kookpan met dikke bodem en verwarm tot op 170°C. Klop het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Salade Van Boontjes En Sojascheuten
Meng de boontjes met sojascheuten, enkele kerstomaten en geroosterde sesamzaadjes. Maak een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bloemkool
Stoom de bloemkool voor de salade beetgaar en laat ze dan 2 minuten in koud water schrikken. Goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Bloemkool En Broccoli
Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar. Giet af en hou warm. Laat de champignons in 1...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groenten Bij De Barbecue
Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte. Snij de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken