Alle recepten op een rijtje
Appels Dippen
Lekker, snel, tussendoortje van stukjes appel met een dipsaus van roomkaas. 1.Doe de roomkaas,...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Banderillas
Banderillas is een koud tapas gerecht op een prikker. 1.Snijd de gegrilde paprika in 16...
Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans
Chorizo Kabeljauw Spiesjes
1.Wikkel om elk stukje kabeljauw een plakje chorizo en zet vast met een prikker. 2.Bak in een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans
Spaanse Stokbroodjes
Lekker voorafje of tussendoortje of op tafel bij de tapas, spaanse stokbroodjes. 1.Pureer de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans
Feest Cakejes
12 cakejes 1.Verwarm de oven voor op 180ºC. Als u een muffinvorm gebruikt, vet deze dan licht in...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Maïsbeignets Met Yoghurtdip
1. Laat de maïskorrels uitlekken en dep ze droog. Roer een dipsaus van de yoghurt, fijngehakte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Fruitige Cakerol
1. Verwarm de oven voor op 200 °C (hete lucht 180 °C). Bedek een ovenplaat met bakpapier zodat een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Roergebakken Witlof Met Ham En Kaas
Halveer de stronkjes witlof en verwijder de harde kernen. Haal de blaadjes los. Snijd de ham in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Nieuwe Aardappelsalade
Borstel 300g nieuwe aardappels schoon en snij ze in kleine stukken. Kook de aardappels in water met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Tomaatjes
Was en halveer 12 pruim-trostomaatjes in de lengte. Hol ze uit met een klein lepeltje en laat de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Witlof-mandarijnsalade
Verwijder de onderkanten van de witlof. Halveer de witlof en snij de harde kernen eruit. Was de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Risotto Met Parmaham
Pel en snipper de ui. Veeg de paddestoelen schoon en halveer ze. Verhit de boter in een pan en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Trostomaten Aan De Tak
Verwarm de oven voor op 250°C (hetelucht 225°C). Was de tomaten aan de tak. Leg de tomaten met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappelstukken Uit De Oven
Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Pel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Koolraap Met Kummel
Pel de ui en snijd hem in parten. Schil de koolraap en snijd hem in plakken van ca. 1cm dik. Was...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands