Alle recepten op een rijtje

Gegrild Stokbroodje

Ingrediënten voor 20 stuks: Snijd het stokbrood in plakjes van ca. 1½ cm dik en leg ze in een...

Aantal personen: 20 » Keuken: Mediterraan

Pesto Tomaatjes (ca. 50 Stuks)

Pureer de peterselie, de knoflook, de pijnboompitten en de olie in de keukenmachine of met een...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Mini Worstenbroodjes

40 worstenbroodjes - Duurtijd: 40 min 1. Hak de ui heel fijn en bak hem glazig in de olie....

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Hartige Tartelettes

Voor 48 tartelettes Duurtijd: > 50 min 1. Kook of stoom de aardappelen gaar in de schil....

Aantal personen: 20 » Keuken: Frans

Baklava

Zorg er voor dat het filodeeg volledig ontdooid is volgens de tekst op de verpakking (bv 10 uur in...

Aantal personen: 20 » Keuken: Oosters

Zanddeeg Koekjes

Bereidingswijze: Kneed de ingrediënten met koele handen in enkele minuten tot een stevig...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Bladerdeeghapjes Met Curry

Voor ong. 20 stuks: Kook de aardappels, giet ze af en laat ze afkoelen tot je ze kunt aanraken....

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Hapje Makreelcreme

Ingrediënten voor ongeveer 18 hapjes Bereiding: Verwijder het vel van de gerookte...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands

Amuse Van Roomkaas Met Zalm, Pijnboompitten En Honing

Bereidingswijze Zet de gelatine in koud water. Maak de pijnboompitten en gerookte zalm zeer...

Aantal personen: 20 » Keuken: Frans

Ansjoviskoekjes

Duurtijd: > 50 min Voor ongeveer 25 stuks: Bereidingswijze Voorbereiding: Pureer...

Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands