Alle recepten op een rijtje
Gegrild Stokbroodje
Ingrediënten voor 20 stuks: Snijd het stokbrood in plakjes van ca. 1½ cm dik en leg ze in een...
Aantal personen: 20 » Keuken: Mediterraan
Pesto Tomaatjes (ca. 50 Stuks)
Pureer de peterselie, de knoflook, de pijnboompitten en de olie in de keukenmachine of met een...
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Mini Worstenbroodjes
40 worstenbroodjes - Duurtijd: 40 min 1. Hak de ui heel fijn en bak hem glazig in de olie....
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Hartige Tartelettes
Voor 48 tartelettes Duurtijd: > 50 min 1. Kook of stoom de aardappelen gaar in de schil....
Aantal personen: 20 » Keuken: Frans
Baklava
Zorg er voor dat het filodeeg volledig ontdooid is volgens de tekst op de verpakking (bv 10 uur in...
Aantal personen: 20 » Keuken: Oosters
Zanddeeg Koekjes
Bereidingswijze: Kneed de ingrediënten met koele handen in enkele minuten tot een stevig...
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Bladerdeeghapjes Met Curry
Voor ong. 20 stuks: Kook de aardappels, giet ze af en laat ze afkoelen tot je ze kunt aanraken....
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Hapje Makreelcreme
Ingrediënten voor ongeveer 18 hapjes Bereiding: Verwijder het vel van de gerookte...
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands
Amuse Van Roomkaas Met Zalm, Pijnboompitten En Honing
Bereidingswijze Zet de gelatine in koud water. Maak de pijnboompitten en gerookte zalm zeer...
Aantal personen: 20 » Keuken: Frans
Ansjoviskoekjes
Duurtijd: > 50 min Voor ongeveer 25 stuks: Bereidingswijze Voorbereiding: Pureer...
Aantal personen: 20 » Keuken: Hollands