Alle recepten op een rijtje

Rabarbersorbet

Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een kookpot, voeg er een halve liter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Witte Chocolademousse Met Amandelkrokant En Frambozencoulis

Voor de Cocolade mousse: Breng de melk aan de kook met de gespleten vanille. Laat op een zacht...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoofappels Met Geitenkaas

Snijd de appels in 2 en schik ze in een ovenschotel met het snijvlak naar boven. Druppel er het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Meloenmousse

Laat de gelatine weken in een bodempje water. Meng de maïzena, de helft van de suiker en de melk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Watermeloen Met Verse Kaas En Gember Saus

Pel en snipper de gember in fijne stukjes. Smelt de suiker op een zacht vuur in het water met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Soufflé Van Verse Kaas En Pompoen

Laat het pompoenvlees met de kaneelstokjes en de suiker in een pan met dikke bodem en 1 glas water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bessengratin Met Munt En Aardbeien

Breng de melk met het opengesneden vanillestokje aan de kook. Klop ondertussen twee eierdooiers...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gekaramelliseerd Fruit

Haal de schil van de perziken en nectarines, halveer het fruit Ontdoe van de pit en snijd alles...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Banaan

Pel de bananen en snijd ze in stukken Zeef het bakmeel met een snufje zout boven een kom Voeg...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Gebakken Appel Met Banaan En Walnoten

Snijd de geschilde appels in 8 partjes en verwijder de klokhuizen Besprenkel de appelpartjes met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Citroenmousse

Week de blaadjes gelatine in ruim koud water tot ze zacht zijn Klop ondertussen de eiwitten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bosvruchtendessert

Gemengde vruchten in de koelkast laten ontdooien vocht afgieten en de vruchten in een platte...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Banaantoffees

Verwarm de oven voor op 200 graden Spreid 2 vellen filodeeg uit op het werkvlak, bestrijk ze dun...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kindertraktatie - Appellekkers

Smelt de boter in de maatkan in de magnetron (1 min op 600 Watt) Vet hiermee de Countess-vorm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Appelmoes Anders - Met Gember

Was de appels zorgvuldige, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in parten Breng ze met 1 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelmoes

Appels schillen, in gelijke stukjes snijden 4 minuten afgedekt op 750 Watt in de magnetron zetten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeiensoep II

Pureer de aardbeien met het sap van de citroen Meng de poedersuiker erdoor Garneer met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aardbeiensoep

Pureer met de blender de aardbeien Verwarm de aardbeienpuree en voeg de wodka, suiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Abrikozencrème

Bereidingswijze: - Los de gelatine op in het water - Mix de cottage cheese en zure room in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Oesterzwammen In De Oven

Neem vooral kleine oesterzwammen, die zijn minder taai dan grote. Snijd ze in kleine dunne plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken