Alle recepten op een rijtje

Rabarbersorbet
Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een kookpot, voeg er een halve liter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Witte Chocolademousse Met Amandelkrokant En Frambozencoulis
Voor de Cocolade mousse: Breng de melk aan de kook met de gespleten vanille. Laat op een zacht...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoofappels Met Geitenkaas
Snijd de appels in 2 en schik ze in een ovenschotel met het snijvlak naar boven. Druppel er het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Meloenmousse
Laat de gelatine weken in een bodempje water. Meng de maïzena, de helft van de suiker en de melk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Watermeloen Met Verse Kaas En Gember Saus
Pel en snipper de gember in fijne stukjes. Smelt de suiker op een zacht vuur in het water met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Soufflé Van Verse Kaas En Pompoen
Laat het pompoenvlees met de kaneelstokjes en de suiker in een pan met dikke bodem en 1 glas water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bessengratin Met Munt En Aardbeien
Breng de melk met het opengesneden vanillestokje aan de kook. Klop ondertussen twee eierdooiers...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gekaramelliseerd Fruit
Haal de schil van de perziken en nectarines, halveer het fruit Ontdoe van de pit en snijd alles...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Banaan
Pel de bananen en snijd ze in stukken Zeef het bakmeel met een snufje zout boven een kom Voeg...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Gebakken Appel Met Banaan En Walnoten
Snijd de geschilde appels in 8 partjes en verwijder de klokhuizen Besprenkel de appelpartjes met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Citroenmousse
Week de blaadjes gelatine in ruim koud water tot ze zacht zijn Klop ondertussen de eiwitten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bosvruchtendessert
Gemengde vruchten in de koelkast laten ontdooien vocht afgieten en de vruchten in een platte...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Banaantoffees
Verwarm de oven voor op 200 graden Spreid 2 vellen filodeeg uit op het werkvlak, bestrijk ze dun...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kindertraktatie - Appellekkers
Smelt de boter in de maatkan in de magnetron (1 min op 600 Watt) Vet hiermee de Countess-vorm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Appelmoes Anders - Met Gember
Was de appels zorgvuldige, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in parten Breng ze met 1 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelmoes
Appels schillen, in gelijke stukjes snijden 4 minuten afgedekt op 750 Watt in de magnetron zetten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeiensoep II
Pureer de aardbeien met het sap van de citroen Meng de poedersuiker erdoor Garneer met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Aardbeiensoep
Pureer met de blender de aardbeien Verwarm de aardbeienpuree en voeg de wodka, suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Abrikozencrème
Bereidingswijze: - Los de gelatine op in het water - Mix de cottage cheese en zure room in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Oesterzwammen In De Oven
Neem vooral kleine oesterzwammen, die zijn minder taai dan grote. Snijd ze in kleine dunne plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken