Alle recepten op een rijtje

Zalmtoast
Rooster toastbrood in de broodrooster. Leg daarop een plakje gerookte zalm en zet daarna nog even...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Parmaham Met Meloen
Alle soorten meloen zijn geschikt. Meestel gebruikt men Gallia-meloen of watermoeloen. Je snijdt de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Tonijnsteak Met Kruidensaus
Hak de blaadjes van de peterselie fijn, maar hou wat opzij voor de garnering, hak de steeltjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zuiderse Zalm In Papillotte
Snij vier stukken aluminium-folie ter grootte van ongeveer een a5 blad en strooi in het midden wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi's Met Appeltjes In Kerrieroom
Pel de scampi's tot het staartstukje na en ontdoe ze van hun darmkanaaltje, kruid ze royaal met...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauwhaasje Met Blanke Botersaus
Snij de wortelen en de selder in brunoise en stoof ze even aan in een klontje boter. Smelt wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Savooirolletjes Met Scampi's
Blancheer de koolbladeren zo'n 2 minuten in licht gezouten water. Laat ze vervolgens schrikken in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongrolletjes Uit De Oven
Stoof de fijngesneden wortel, sjalot en selder mooi aan in wat olijfolie gedurende 5 minuten en leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tonijnsteak 'Provençale'
Leg de tonijnsteaks op een ruim bord en bestrooi ze met de tijmblaadjes, bedek met folie en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Schelvis Uit De Oven
Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze, samen met de ui, knoflook en paprika's in brunoise. Kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Oostends Vispannetje
Snijd de vis in mooie brokken en pocheer ze halfgaar in de visfumet, hou opzij. Maak een mooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongrolletjes Met Dragonsaus
Snijd de selder, prei, sjalotten en knoflook in kleine stukjes en stoof ze even aan in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongschar Met Verse Groenten
Kruid de visfilets met de viskruiden, peper en wat zout en bak ze kort aan in hete boter, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Normandische Tongrolletjes
Leg de tongfilets met de velkant naar boven en kruid ze met peper en zout, rol ze vervolgens op van...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Waterzooi Van Tongschar
Meng de visbouillon met de witte wijn, citroensap, de sjalotten en kruid met peper en wat zout....
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Visballetjes Met Kerrie
Snijd de visfilets in grove stukken en doe ze in de cutter of keukenrobot (fijnhakken kan ook)....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pangasius Met Venkel & Pastis
Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw In Kerrieroom
Verwarm de oven voor tot 175°. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en stoof de preiringetjes...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Zeewolf
Verwarm de oven op 200°. Doe het broodkruim en de geitenkaas in de cutter (of keukenrobot) en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Pladijsfilet Met Knolselder En Scampi
Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water. Snij de lente-uitjes in stukjes, ontvel en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken