Alle recepten op een rijtje

Zalmtoast

Rooster toastbrood in de broodrooster. Leg daarop een plakje gerookte zalm en zet daarna nog even...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Parmaham Met Meloen

Alle soorten meloen zijn geschikt. Meestel gebruikt men Gallia-meloen of watermoeloen. Je snijdt de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Tonijnsteak Met Kruidensaus

Hak de blaadjes van de peterselie fijn, maar hou wat opzij voor de garnering, hak de steeltjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zuiderse Zalm In Papillotte

Snij vier stukken aluminium-folie ter grootte van ongeveer een a5 blad en strooi in het midden wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi's Met Appeltjes In Kerrieroom

Pel de scampi's tot het staartstukje na en ontdoe ze van hun darmkanaaltje, kruid ze royaal met...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauwhaasje Met Blanke Botersaus

Snij de wortelen en de selder in brunoise en stoof ze even aan in een klontje boter. Smelt wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Savooirolletjes Met Scampi's

Blancheer de koolbladeren zo'n 2 minuten in licht gezouten water. Laat ze vervolgens schrikken in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongrolletjes Uit De Oven

Stoof de fijngesneden wortel, sjalot en selder mooi aan in wat olijfolie gedurende 5 minuten en leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tonijnsteak 'Provençale'

Leg de tonijnsteaks op een ruim bord en bestrooi ze met de tijmblaadjes, bedek met folie en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Schelvis Uit De Oven

Ontvel en ontpit de tomaten en snij ze, samen met de ui, knoflook en paprika's in brunoise. Kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Oostends Vispannetje

Snijd de vis in mooie brokken en pocheer ze halfgaar in de visfumet, hou opzij. Maak een mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongrolletjes Met Dragonsaus

Snijd de selder, prei, sjalotten en knoflook in kleine stukjes en stoof ze even aan in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tongschar Met Verse Groenten

Kruid de visfilets met de viskruiden, peper en wat zout en bak ze kort aan in hete boter, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Normandische Tongrolletjes

Leg de tongfilets met de velkant naar boven en kruid ze met peper en zout, rol ze vervolgens op van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Waterzooi Van Tongschar

Meng de visbouillon met de witte wijn, citroensap, de sjalotten en kruid met peper en wat zout....

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Visballetjes Met Kerrie

Snijd de visfilets in grove stukken en doe ze in de cutter of keukenrobot (fijnhakken kan ook)....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pangasius Met Venkel & Pastis

Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw In Kerrieroom

Verwarm de oven voor tot 175°. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en stoof de preiringetjes...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gegratineerde Zeewolf

Verwarm de oven op 200°. Doe het broodkruim en de geitenkaas in de cutter (of keukenrobot) en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Pladijsfilet Met Knolselder En Scampi

Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water. Snij de lente-uitjes in stukjes, ontvel en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken